Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Két új kérdésemhez előzményként: van egy gép, amit főleg én használok, felraktam rá külön az winXP-t anno, meg nemrég ugyebár az ubuntut. Az ubim ext3-on van, XP ntfs-en, valamint van még egy ntfs particióm.
A)
Ha Ubival netről letöltök file-t ntfs-re, ami -tegyük fel- virusos (virusossága persze csak utolag derulne ki, amikor már késő), akkor majdan winXP-mbe lépve XP megfertőződhet? Ha van erre esély, hogyan tudom ezt kiküszöbölni? Hiszen lehet, hogy XP-re lépve már késő lesz ott antivir alkalmazást futtatnom...
Létezik Ubuntu-ra valamilyen antivir applikáció, ami windows-os vírusokat is scannel? Szükséges? Megoldás lehet ez erre? (Már ha a vázolt szitu okozhat gondot XP-mnek.)B)
Csak mellékesen érdekel: Wine, vagy egyéb ubis win emulátorok képtelenek megfertőződni windows-os vírussal?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest