Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
úgy tudom az ubuntut lehet úgy telepíteni, hogy a létező windows partícióból "vág le" magának egy darabot, és utána a gép dual-boot rendszerrel működik, tehát lehet választani hogy melyiket használod. ezt jól tudom? ha igen, akkor egy olyan kérdésem lenne, hogy tök mindegy h melyik partícióból vág le magának az ubuntu? win7 64-em van egy 20gigás rendszerpartícióval és egy 54 gigás adattárolásra használt partícióval (meg az a 100mega amit a win7 csinált magának) és én az 54gigásból vágatnék le mondjuk egy 10-15 gigát. kérdezem hogy lehetséges-e/jó megoldás-e? ha esetleg később letörlöm az ubuntut, akkor ezt a levágott részt valahogy vissza tudom illeszteni ahhoz a partícióhoz, ahonnan származik?
előre is köszi a válaszokat, remélem nem voltam túl kaotikus.

Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OpenMediaVault
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest