Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
válasz
ntomka
üzenetére
Hogyhogy mi a javaslatom? Én egy Eee 701-esre raktam Ubuntut, és a Skype teljesen használhatatlan lett, noha Xubuntu meg Lubuntu alatt is tökéletes volt (vagyis használható). Nézegettem, és úgy láttam, hogy bezony a Pulseaudio veszi el a proci kapacitását a Skypetól (a másik rendszerekben nincs benne alapból). Szal leszedtem azt, meg pár csomagot még ami hozzá köthető és bezavarhat, felraktam az esoundot és a gnome-alsamixert meg a VolWheelt. Végezetül pedig a hangerőállító funkcióbillentyűket is helyreállítottam a Gyorsbillentyűknél. Azóta remekül lehet vele Skypolni, zenét hallgatni, filmet nézni, bármit, akár egyszerre is, szól minden együtt is. Persze ez Lucid, de jó teljesen.
Persze nem kell leszedni, mert azért vannak előnyei is, de kisebb, vagy régebbi gépeken érdemes lehet megejteni.

(#23591) upszilon: nem értem igazán a kérdésedet, az egész rendszer egy nagy "csomag". A csomagok tartalmazzák a könyvtárstruktúrát, a fájlokat, egy-egy program egyszerűen betömörítve. Mikor "telepíted", csak bemásolódnak a helyükre a könyvtárak, fájlok, meg lefutkorászik a script is vele, beállítódik, ilyesmi.
A kernel is csak egy csomag, a fájljait betömörítették, majd mikor frissül, letörlődnek a kicsomagolt fájlok, helyükre jön a frissített verza, ennyi.
Mit vársz még tőle? A lelkére vagy kíváncsi vagy mi?
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest