Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Prego
senior tag
Sziasztok. Laposon behalt a Win, gondoltam kipróbálom rajta az Ubuntut. Most Live CD fut, netre is tud már menni routeren keresztül. A vinyó ketté van particionálva (C,D), gondoltam a C-ről lementem a doksikat a D-re, de nem engedi mountolni a D meghajtót, felajánl egy terminalos parancsot, de ahhoz root jog kellene, az már bonyolult.
Gondoltam hálózaton keresztül áthúzom a Win 7-es asztali gépre.
Addig látja hogy Windows Megosztás/MCK/OTTHON-PC, de ha meg akarom nyitni kidob egy ablakot hogy username, password (ezeket megadom), viszont tartománynak WORKGROUP-ot ad meg és bármire változtatom (vagy úgy hagyom) nem enged be.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest