Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Köszi a válaszokat Speeedfire, Siriusb, Vladi!
Felmerult válaszotok után újabb bizonytalanság bennem;
írjátok, hogy ubi telepítésekor úgy is az ubi-s hdd-t, illetve partíciót választom ki,
ezert nem fog bele írni az Ubi-telepito a WinXP-s hdd-be / particioba - ez edddig oké is....Na de a particiok kozul honnan tudom, melyik-melyik?
Windows betűjeleket ismertem eddig csupán:
c:\ , d:\, g.:\ satobbi - ezek jellemzőek windows alatt ugyebár...
Vladi, említetted korábban, hogy ubi alatt ilyen jelek lesznek:
sdb1
sdb2
sdb3
satöbbi....- Na most egyrészt kérdem: ezek particiók, vagy pedig fizikai háttértárolók (hdd, cd rom satobbi), vagy bármelyiket jelölhetik?
- Valamint kérdem : honnan tudom, az SDB-k közül melyik a windows XP particioja/vinyója,
melyik a másik (jelenleg "üres", ubi-nak szánt) hdd jele, illetve hogy azon belul mely leendő particionak mi lesz a jele?- Ja, és a telepito választja ki, milyen jelet ad, pl. amikor particionálok (automatikusan, mint a Windows), vagy nekem kell megadni?
- Valamint édekel engem, hogy az Ubi-telepítő is sdb-kkel fogja jelolni a particiokat, illetve vinyókat?
- Vladi válaszod végén említettél valami mbr-t... Mi is az? Lehet h már mondtad korábban,
de "nem vágom" per pill ....Közben eldöntöttem, hogy a 40GB (ubi-ra szánt) vinyómat ubi telepitéskor particionalni fogom, de még egyelore
épp csak azt tudom a particiokrol, hogy "nem eszik, se nem isszák" ;-) Sokkal tobbet nem
.
Azonban muszaly lesz, mert kb 2 nappal ezelotti egyik válasz alapján megtudtam, hogy
ha XP-ből is akarok irni, meg onnan olvasni erre/erről az Ubi-nak szánt vinyómra/-ról is, akkor egy NTFS particiot létre kell hoznom azon az ubi-s hdd-n.
20 GB-t ot particionalok majd NTFS-ként. Legalábbis szeretnék.
A masik fele elég lesz (kizárólag) ubi-nak , ubi-s file rendszerrel.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.
A masik fele elég lesz (kizárólag) ubi-nak , ubi-s file rendszerrel.