Hirdetés
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magyarországon és Szlovákiában is debütált a Honor 600 Lite
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Hello!
Találtam egy régi gépet a szekrényem tetején. Compaq desktop 256mb ram és p2 400mhz, valamint egy roppant hangos 4gb-os seagate hdd van bent. Valamikor jó 2éve, ez a gép, windows-os torrent és ftp kliens volt. (ne seed servernek gondoljátok, ahhoz gyenge a nettem) Unalmamban nekiálltam ennek. 9.10-es servert telepitettem. A leírásban eljutottam odáig gond nélkül, hogy samba-ban engedélyezük a felhasználót. sudo smbpasswd -e pistike Rendben is van, engedélyezve van. Ezután a leírás hívatkozik arra, hogy jelszót állítsak be "pistike"-hez. Na de hol és hogyan? Ezek után leírás szerint fel kellene csatolni a meghajtót, net use t: \\torrent\pistike , de ez a parancs sem jó így. Mi lehet a gond?
Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- iOS alkalmazások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest