Hirdetés
Aktív témák
-
upszilon
őstag
Egyszer valaki leírhatná nekem őszintén, hogy miért használ pont Kubuntut. Mik a valódi előnyei a default ubi-lemez telepítéséhez képest?
(#20902) 78zolika: "sok jót halottam róla" Nos én mondhatok róla rosszat is neked: Ha a WINE-t is bekalkulálom, akkor az ubi alatt többminden XP-s munkaprogramom működik mint w7 alatt. Mivel Az XP-t ilyen módon lecserélni nem tudom, a nem helyette, hanem mellette elv miatt második oprendszernek akkor már nem a w7-et választom, hanem az ubit. Ráadásul ez utóbbira nem kell pénzt sem költenem. Vagyis a w7 nálam labdába sem rúg. És még mielőtt azt gondolnád, hogy az én esetem valami egészen speciális eset, megnyugtatlak, a legtöbb cégnél pont ugyanez a helyzet. megveszik a w7-et, mert ki kell próbálni, de egyenlőre semmit sem csinálnak vele. A a WINE-t ilyen ütemben fejlesztik, könnyen lehet, hogy a w7 nem váltja be a hozzáfűzött picipuha nagy reményeit...
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- eGPU tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest