- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
üzenetére
Köszi a tippeket, de tuti nem dock hiba, ezt csinálta nautilusnál (mármint akkor nem jelent meg semmi, egyszerűen csak nem tudtam rajta kattintani), firefoxnál (nem tudtam az oldalon kattintani semmire, vag görgetni, csak, miután jobb gombbal ráklikkeltem adott tabra, de utána ment...). De egy X restart után nincs ilyen gond

Megnéztem, de be van kapcsolva, Mouse Pol Interval meg 40 (most X restart "után" vagyok, tehát nem jelentkeznek a hibák, de gyanítom ez előtte is be volt állítva). Hát, mondjuk kikapcsolom, aztán megnézem egy teljes reboot után.mod - reboot megvolt, de elfelejtettem kivenni a pipát
Ugyanakkor most nincs gond... fogalmam sincs, mitől lehet.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ugyanakkor most nincs gond... fogalmam sincs, mitől lehet.