- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
üzenetére
Köszi a tippeket, de tuti nem dock hiba, ezt csinálta nautilusnál (mármint akkor nem jelent meg semmi, egyszerűen csak nem tudtam rajta kattintani), firefoxnál (nem tudtam az oldalon kattintani semmire, vag görgetni, csak, miután jobb gombbal ráklikkeltem adott tabra, de utána ment...). De egy X restart után nincs ilyen gond

Megnéztem, de be van kapcsolva, Mouse Pol Interval meg 40 (most X restart "után" vagyok, tehát nem jelentkeznek a hibák, de gyanítom ez előtte is be volt állítva). Hát, mondjuk kikapcsolom, aztán megnézem egy teljes reboot után.mod - reboot megvolt, de elfelejtettem kivenni a pipát
Ugyanakkor most nincs gond... fogalmam sincs, mitől lehet.
Aktív témák
- Crimson Desert
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Diablo IV
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Kuponkunyeráló
- VR topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GIGA AKCIÓ!!! 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.10
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ugyanakkor most nincs gond... fogalmam sincs, mitől lehet.