Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rég várt frissítést kap az Android tárcsázója
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Konzol Screenshot
- Battlefield 6
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már problémáztam ezen, hogy a thunderbird 3 nem kerül bele a repóba. Miért? Ezt nem értem. Biztonsági megfontolás? Miért biztonságosabb egy régi, elavultabbnak számító sw, mint az elméletileg biztonságosabbra tervezett új? Nem vagyok nagy rendszergazda jellem, szóval fel lehet világosítani.
Ezt tekintve a másik ilyen probléma a lotus symphonyval jött számomra. Örömmel láttam, hogy bele került a repóba, viszont a nyelvi csomagokat kifelejtették hozzá. Ez gyakorlati szempontból négy csomagot jelent, ami le is fedi az összes nyelvi csomagot. Azokat miért nem lehet beletenni? Ne mondják, hogy nem fér el a szerveren.
Mondom jó, legyen. Leszedtem az IBM honlapjáról nyelvi csomaggal együtt. A probléma ott kezdődik, hogy talán a hardy-hoz való csomag van fent. A probléma nem a telepítéssel van, mert simán felmegy és működik, hanem a csomagfrissítéssel. Azóta az apt-get és aptitude folyton köhög, hogy csinálni kéne vele valamit, mert a repóban benne van a friss verza, le kéne cserélni. Viszont cserébe a nyelvi csomagot is leszedné, mert ugye disztribúció különbözőség miatt nem lehet fent mellette.