- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Android szakmai topik
- Kínában még nagyobb akkumulátort kapott a Honor Magic V6
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Sianis
üzenetére
Az rendben is van. Én is ennek a híve vagyok. De egy új levelező kliens, vagy böngésző hogy ront a stabilitáson?!?! Vagy befordítanak valamit a kernelbe, csak én nem tudok róla?
Komolyan nem vágom, hogy ezt miért nem lehet. Lehet wines szemlélet maradt bennem, lehet nem, csak próbálom szakmailag felfogni a dolgot. 
Én úgy gondolom, hogy ha egy böngésző bugos, akkor max az fagy le egy jó rendszeren. Bezárom, és nem okoz galibát. A linux elvégre erről híres, nem?
Biztonsági rések: nem hiszem, hogy (csak a böngészőt tudom felhozni megint) pont böngésző téren egy régi verzió biztonságosabb lenne, mint egy új, ahol már programtervezési hibákat is javítanak. Főleg nem egy levelező kliens esetében... Tudom, egy új kiadás után még kell egy kis tesztelési idő, de ilyen alapon akkor a tavaszi LTS-be sem kéne bele rakni az új thunderbirdöt.
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűnyíró topik
- Apple iPhone 17 - alap
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Komolyan nem vágom, hogy ezt miért nem lehet. Lehet wines szemlélet maradt bennem, lehet nem, csak próbálom szakmailag felfogni a dolgot.