Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Sianis
üzenetére
Az rendben is van. Én is ennek a híve vagyok. De egy új levelező kliens, vagy böngésző hogy ront a stabilitáson?!?! Vagy befordítanak valamit a kernelbe, csak én nem tudok róla?
Komolyan nem vágom, hogy ezt miért nem lehet. Lehet wines szemlélet maradt bennem, lehet nem, csak próbálom szakmailag felfogni a dolgot. 
Én úgy gondolom, hogy ha egy böngésző bugos, akkor max az fagy le egy jó rendszeren. Bezárom, és nem okoz galibát. A linux elvégre erről híres, nem?
Biztonsági rések: nem hiszem, hogy (csak a böngészőt tudom felhozni megint) pont böngésző téren egy régi verzió biztonságosabb lenne, mint egy új, ahol már programtervezési hibákat is javítanak. Főleg nem egy levelező kliens esetében... Tudom, egy új kiadás után még kell egy kis tesztelési idő, de ilyen alapon akkor a tavaszi LTS-be sem kéne bele rakni az új thunderbirdöt.
Aktív témák
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Komolyan nem vágom, hogy ezt miért nem lehet. Lehet wines szemlélet maradt bennem, lehet nem, csak próbálom szakmailag felfogni a dolgot.