- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
üzenetére
Mint mondtam ezt a funkciót már régóta kérik, sokan, mégsem kerül megvalósításra, vagyis szembe mennek az igényekkel, de rosszul emlékeztem, nem is fél, hanem 3 éves a kérés.
[link]Megcsinálhatom magam is... na látod ez az, ami tényleg nagy butaság, a felhasználók túlnyomó többsége nem programozó, erre nem lehet építeni, ez nem több a felelősség áthárításánál, az átlagfelhasználó lehülyézésénél.
Itt szó nem volt driverről, a 32 bites Skype sara, az indítóikont meg nekem nem sikerült megfelelően szerkeszteni, csak konzolból működött, mivel ritkán kell webkamera, nem is álltam neki túrni a netet, hogy megoldást találjak, erre is. (nyűglődök eleget fontosabb dolgokkal is)
Egyébként meg ha Windows-on nincs driver, még mindig nekieshetek magam és írhatok egyet, a Te filozófiád szerint legalábbis, ugye ha nincs mögötte ez a tipikus opensource bullshitt már nem is hangzik olyan jól."ha az általad említett felhasználói igényeket akarná kielégíteni, akkor pont olyan lenne, mint a windows. de akkor minek hívják Linuxnak?"
Ez meg no comment, de csak a többiekre való tekintettel... és mert egyébként is ki lenne moderálva.

#20334: Na abból lenne csak káosz, ha minden kattintásra aktiválódna valami, így is szerencsétlenkednek eleget...
Aktív témák
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- aquark: Zsebszámológépek
- LEGO klub
- Philips LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest