Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
Azt a fene. Gondoltam klónozom a feltelepített rendszeremet egy másik merevlemezre. Két csatolási pont van, két partícióval (/, /home) plusz swap. Nos, csak a /-re csatolt partíciót másoltam át GParted-el, a másikat viszont nem, ott csak a saját könyvtáramat másoltam át, annak teljes tartalmával. Hogy ne legyen ebből probléma, az fstab-ban az UUID-ket átírtam az új swap-ra meg a /home csatolásra, hisz különben nem lenne jó. A saját könyvtáramra beállítottam az engedélyeket is, mert megint csak különben nem lenne jó, nem tudna rá írni. Mindezek előtt természetesen az MBR-t már átmásoltam, azzal semmi gond sincs.
De mindezek után mégsem jó, a gnome beállításokat nem hajlandó véghezvinni, csak egy csupasz asztalt hoz be, szal gond van, a gconf-ra hibát is dob ki.
Mit kéne még tenni, hogy tökéletesen működjön az átköltöztetés után? Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen bonyolult. Igaz, talán ha az egész merevlemezt klónoznám, akkor nem lenne ez a probléma, de én csak a rendszert akartam megcsinálni így, az adatokat nem akartam átvinni (ugyanis a saját könyvtáramon kívül tartalmaz még rengeteg mást is).
Aktív témák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest