Hirdetés
- iPhone topik
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Aktív témák
-
Azt a fene. Gondoltam klónozom a feltelepített rendszeremet egy másik merevlemezre. Két csatolási pont van, két partícióval (/, /home) plusz swap. Nos, csak a /-re csatolt partíciót másoltam át GParted-el, a másikat viszont nem, ott csak a saját könyvtáramat másoltam át, annak teljes tartalmával. Hogy ne legyen ebből probléma, az fstab-ban az UUID-ket átírtam az új swap-ra meg a /home csatolásra, hisz különben nem lenne jó. A saját könyvtáramra beállítottam az engedélyeket is, mert megint csak különben nem lenne jó, nem tudna rá írni. Mindezek előtt természetesen az MBR-t már átmásoltam, azzal semmi gond sincs.
De mindezek után mégsem jó, a gnome beállításokat nem hajlandó véghezvinni, csak egy csupasz asztalt hoz be, szal gond van, a gconf-ra hibát is dob ki.
Mit kéne még tenni, hogy tökéletesen működjön az átköltöztetés után? Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen bonyolult. Igaz, talán ha az egész merevlemezt klónoznám, akkor nem lenne ez a probléma, de én csak a rendszert akartam megcsinálni így, az adatokat nem akartam átvinni (ugyanis a saját könyvtáramon kívül tartalmaz még rengeteg mást is).
Aktív témák
- Napelem
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Revolut
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- Milyen házat vegyek?
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest