Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Látom ismét megjelent egy új ubuntu verzió. A kérdésem az lenne, hogy megoldották-e már, hogy használhassam az Intel ICH10R féle fake-RAID Stripe-ot?
Még régebben próbálkoztam feltenni az asztali gépre egy 8.x-et, és majd kivert a víz, hogy miután láttam, hogy nem ismerte fel a két lemezt tömbként, és telepítés helyett inkább újraindítást kértem, szét volt esve a RAID tömböm. Szerencsére utána csináltam egy rendes reboot-ot (tehát nem csak a szoftveres restart, hanem ki is kapcsoltam a gépet ~1 precre, aztán vissza), és ismét tömbként látta a RAID BIOS a lemezeket.
Szóval, hajlandó már fake-raid-ként látni az intel vezérlőt, és nem beleokoskodni, hogy az két külön lemez? (A fenti rémmese miatt nem akarom magam kipróbálni...)
Aktív témák
- iPad topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Red Dead Redemption 2 (Konzol)
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Foxpost
- Vicces képek
- One mobilszolgáltatások
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest