- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
üzenetére
Én ha jól emlékszem 6.xx óta használtam Kubuntut egészen 8.04-ig. Addig a KDE 3.5-ös verzió volt az alap.
8.10-ben már KDE 4 van, ami merőben más, teljesen. A KDE 3-mat 100%-ig testre tudtam szabni, sokkal jobban tetszik(ett), mint bármelyik GNOME, és a szerintem szebbek, ill. ne csapjatok arcul, de számomra testközelibbek a programjai is. Több erőforrást zabál a gnome-nál, de szerintem manapság ez már nem szempont (kivéve kis gépeket).
És akkor jött a KDE 4, kb. mint egy arculcsapás, erőltetik a widgetes felületet, és (én 4.1-ig próbálgattam, 4.2-t már nem) szinte semmit nem tudtam úgy beállítani, mint a KDE 3-ban. Kb. egy hétnyi tesztelés, finomhangolás után áttértem gnome-ra, amit a mai napig nem tudok úgy szeretni és beálíltani, mint a jó öreg KDE 3-mat.
fel lehet rakni ugyan azt is a 8.10-re, de most nincs hangulatom megint elölről kezdeni mindent.
Jelenleg pedig épp ott tartok, hogy kezd elegem lenni az egészből, egyre több gondba futok, amiket ugyan részben, vagy többé kevésbé meg tudok oldani, de már kezdem unni, hogy pl. sima filmeket megnézhetek bármivel, de HD filmeket csak bizonyos beállítások mellett, bizonyos lejátszóval, mert különben szaggat (nem hardver miatt!). Sok ilyen apróság van ill. gyűlt össze, és én pedig azt szeretem(ném), ha egy bizonyos dologra nem kellene felraknom akár több programot.
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Diabetes - Cukorbetegség
- Formula-1 humoros
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest