- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- iPhone topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
Aktív témák
-
törölt tag
mi nem tetszik a kde-ben? mi változott?
mindig kacérkodtam vele, hogy feltegyem, eddig háromszor fel is tettem, de mindháromszor repült is... elsőre rondának találtam, másodszorra nem működtek benne dolgok rendesen, harmadszorra nem tudtam beállítani dolgokat. lehet, hogy még egy ráadás kékne, és megszoknám, de már úgy belaktam a gnome-ot.viszont ape fájlokat amúgy lejátszik egy csomó más dolog. én most gnome-mplayerben nyitom őket meg, az viszi gond nélkül.
még egy kérdés eszembe jutott közben: a deluge miért csinálja azt, hogy ahányszor kikapcsolom, elfelejti az összes torrentet, amit meg volt nyitva? repoból van feltéve. lehet, hogy az a baja, hogy felhazsnáló- meg home könyvtár nevet cseréltem? de azóta újra is lett telepítve, meg be vannak állíŧva elvileg a könyvtárai.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest