Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
3 db Tally driver van alapból a Crunchbangben, nos megy mindegyikkel, csak épp a papíron nem az jelenik meg amit a monitoron látok.
A googleben hirtelen én csak azt találtam, ahogy egy srác angol nyelvű ubuntus fórumon szintén ezen agonizált, de ő se jutott sehova a problémával...Ha ez lenne a Crossover linux amit te említesz akkor ez kimarad, mivel fizetős program.
Ezt a wine-t viszont még lehet hogy holnap megnézem, talán jutok vele valamire...
Mondjuk így gyorsan rákeresve a WINE wikipédiás oldalán találtak elég elszomorítóak ezügyben:"Although Wine implements some aspects of the Windows kernel, it is not possible to use native Windows drivers with it, due to Wine's underlying architecture."
Szóval lehet hogy a vége az lesz hogy megismerkedek valamilyen szinten a Red Hat-tel is... Viszont ha meg magasabb az erőforrás igénye, akkor ismét ott vagyok ahol a part szakad.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest