Aktív témák
-
rembutgood
csendes tag
Helló!
Nem tudom esetleg tudna-e valaki segíteni, van egy problémám az ubuntuval. Néhány napja telepítettem az albacomp laptopomra (512Mb RAM, Intel CoreDuoT2300 CPU) a feisty fawn 7.04-es verzióját, ez volt egyébként az egyetlen működőképes unix alkalmazás a rendszeren (ezelőtt próbálkoztam uhu-val, meg debian-nal). JZökkenő mentesen ment a talapítés, és működés közben se volt vele problémám, de amikor kikapcsoltam a rendszer nem akarta leállítani a gépet. Az utolsó dolog, ami látható a monitoron az az ubuntu logó az üres töltősávval. Hallottam, hogy a bios talán kb. 10 perc után kikapcsol, de ennyit nem volt türelmem várni, és gondolom a gépnek se tesz jót ha a power gombbal kapcsolom ki. Az ubuntu.hu forumán már földobtam a témát, de csak két sorstársam jelentkezett eddig akiknek ugyanez a problémája. Ha esetleg mégse tudnátok segíteni a kikapcsolás, újraindítás parancsát elfogadnám, hogy esetleg a konzolból talán hátha nagyobb hajlandóságot mutat kilépni.
Előre is köszönöm.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest