Hirdetés
- iPhone topik
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Magisk
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
rembutgood
csendes tag
Helló!
Nem tudom esetleg tudna-e valaki segíteni, van egy problémám az ubuntuval. Néhány napja telepítettem az albacomp laptopomra (512Mb RAM, Intel CoreDuoT2300 CPU) a feisty fawn 7.04-es verzióját, ez volt egyébként az egyetlen működőképes unix alkalmazás a rendszeren (ezelőtt próbálkoztam uhu-val, meg debian-nal). JZökkenő mentesen ment a talapítés, és működés közben se volt vele problémám, de amikor kikapcsoltam a rendszer nem akarta leállítani a gépet. Az utolsó dolog, ami látható a monitoron az az ubuntu logó az üres töltősávval. Hallottam, hogy a bios talán kb. 10 perc után kikapcsol, de ennyit nem volt türelmem várni, és gondolom a gépnek se tesz jót ha a power gombbal kapcsolom ki. Az ubuntu.hu forumán már földobtam a témát, de csak két sorstársam jelentkezett eddig akiknek ugyanez a problémája. Ha esetleg mégse tudnátok segíteni a kikapcsolás, újraindítás parancsát elfogadnám, hogy esetleg a konzolból talán hátha nagyobb hajlandóságot mutat kilépni.
Előre is köszönöm.
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Android játékok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest