- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Giga akkumulátort kínál a OnePlus Ace 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na elértem némi haladást!
Beírtam az nv driverre vonatkozó sorokat xorg.conf-ba, aztán glxinfo szerint SGI driver van, de ami fontosabb, direct rendering is van, és működik is, nézegettem vele 3D-s képernyővédőket.
Most még azon kellene dolgoznom, hogy a felbontást is lehessen 800*600 fölé vinni. Így néz ki most a xorg.conf:
[I]
Section "Device"
Identifier "Videocard0"
Driver "nv"
EndSectionSection "Monitor"
Identifier "Configured Monitor"
EndSectionSection "Screen"
Identifier "Default Screen"
Monitor "Configured Monitor"
Device "Configured Video Device"
EndSection
[/I]----------------------------------------
Más probléma amit nem tudok hová tenni, az az internet kérdése, pontosan megadva az adatokat (és ugyanúgy, ahogy az asztali gépemen működött) nem tud kapcsolódni, ha pppoe-vel csinálom, akkor kiírja, hogy nincs valami concentanátor egyik hálókártyán sem. Próbáltam az alaplapival, és két másik realtek cuccal is, aztán próbáltam a routeremet használni, mert az be tud jelentkezni, de hiába dugtam rá bármely portra, semmi eredmény, alaplapival még megpróbált kapcsolódni ubi, de feladta, böngészőből nem elérhető a roiuter címe sem. (Digis net, asztali gépem elsőre kezelte ubi 8.10-el)
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Horgász topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rocksztár lehet az OpenAI-ból
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest