Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na elértem némi haladást!
Beírtam az nv driverre vonatkozó sorokat xorg.conf-ba, aztán glxinfo szerint SGI driver van, de ami fontosabb, direct rendering is van, és működik is, nézegettem vele 3D-s képernyővédőket.
Most még azon kellene dolgoznom, hogy a felbontást is lehessen 800*600 fölé vinni. Így néz ki most a xorg.conf:
[I]
Section "Device"
Identifier "Videocard0"
Driver "nv"
EndSectionSection "Monitor"
Identifier "Configured Monitor"
EndSectionSection "Screen"
Identifier "Default Screen"
Monitor "Configured Monitor"
Device "Configured Video Device"
EndSection
[/I]----------------------------------------
Más probléma amit nem tudok hová tenni, az az internet kérdése, pontosan megadva az adatokat (és ugyanúgy, ahogy az asztali gépemen működött) nem tud kapcsolódni, ha pppoe-vel csinálom, akkor kiírja, hogy nincs valami concentanátor egyik hálókártyán sem. Próbáltam az alaplapival, és két másik realtek cuccal is, aztán próbáltam a routeremet használni, mert az be tud jelentkezni, de hiába dugtam rá bármely portra, semmi eredmény, alaplapival még megpróbált kapcsolódni ubi, de feladta, böngészőből nem elérhető a roiuter címe sem. (Digis net, asztali gépem elsőre kezelte ubi 8.10-el)
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest