- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
W500
csendes tag
Szia!
Én most a KDE 4.2 Beta-t használom, jelen pillanatban. De az a helyzet, hogy a 4.1 annyira használhatatlan számomra, mert pl. én szeretnék ilyesmit, hogy oldalon elhelyezett panel, a gyors használat érdekében, és ez nagyon macerás a KDE4.1, bármelyik verziójában. Ezért 4.2, ez meg folyamatosan csinálja a hülyeségeket. PL. újraindítás után eltűnik a K menü, e-helyett van egy quick access, vagy éppen semmi, attól függ, éppen milyen kedve, van, ilyet a gnome bármelyik verziója soha nem csinált. Most feltettem egy yakuake-t, szóvan nem izgat, annyira, de az nagyon zavar, hogy nincsenek billentyűzetkombinációk, pl hibernálás, asztalváltás stb. Szóval barátkozom, de lehet, hogy megúnom, és KDE megy a levesbe, és jön vissza a GNOME.
W500
Aktív témák
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Viccrovat
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Crimson Desert
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Xiaomi 17 Ultra Starlit Green 512GB használt karcmentes garancia 2029.03.05.-ig + Photographer Kit
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest