Hirdetés
Aktív témák
-
W500
csendes tag
Szia!
Én most a KDE 4.2 Beta-t használom, jelen pillanatban. De az a helyzet, hogy a 4.1 annyira használhatatlan számomra, mert pl. én szeretnék ilyesmit, hogy oldalon elhelyezett panel, a gyors használat érdekében, és ez nagyon macerás a KDE4.1, bármelyik verziójában. Ezért 4.2, ez meg folyamatosan csinálja a hülyeségeket. PL. újraindítás után eltűnik a K menü, e-helyett van egy quick access, vagy éppen semmi, attól függ, éppen milyen kedve, van, ilyet a gnome bármelyik verziója soha nem csinált. Most feltettem egy yakuake-t, szóvan nem izgat, annyira, de az nagyon zavar, hogy nincsenek billentyűzetkombinációk, pl hibernálás, asztalváltás stb. Szóval barátkozom, de lehet, hogy megúnom, és KDE megy a levesbe, és jön vissza a GNOME.
W500
Aktív témák
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Napelem
- Plexi topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest