- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
vizimi
üzenetére
Telepítés roppant egyszerű:
Letöltöd Ubit, kiírod lemezre, erről bootolsz, majd egy menüt látsz: itt van egy olyan, hogy Install (vagy try and install, nem tudom - ez esetben elindul egy "live" oprendszer, ahol az asztalon lesz az install ikon). Maga a tlepítés elég logikus, sajnos a sorrendre fejből nem emlékszem, de be kell állítani a nyelvet, időt és hasonlókat, valamint partíciónálni, válszd a manuális (vagy kézzel történő) módot:
a 8.79Gb-os partíciót formázd meg ext3-ra, és csatolási pontnak választ a / -t.
készítsd egy 700MB-os partíciót, formázd "swap"-nek (azt hiszem a swap a formázási lehetőségeknél van és nem a csatolási pontnál - nem tudom, kell ekkora?)
És lényegében ennyi, a többi maradhat szerintem, de majd még úgyis segítenek mások. Amúgy itt egy leírás, de kb az, amit mondtam is. [link]
Aktív témák
- Bioshock 2 Special Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iPhone 13 128Gb akku: 100%
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest