Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Köszönöm, hogy előkerested a leírást.
Úgy értettem, hogy közvetlen ISO bootolást írsz, lehet, félreértelmeztem valamit.
Csináltam magamnak egy pen-driveot, amin fent van néhány rendszer (pl. Linux) és szeretnék mellé nyomorítani egy Live XP-t is. Láttam egy pen-driveos boot megoldást Windowssal, ami közvetlen iso-t töltött be (mondjuk az így elég pocsékolás). Ezért csillant fel a szemem, hogy a Grub is képes ISO-t bootolni.
Még utánanézek kicsit, mert láttam másik boot managert, ami elvileg képes rá, csak most a nevét nem tudom...
...no meg még megkeresem, melyik megoldással tudnám más módon betölteni a Win-t, mert eddig egy olyan gépen sikerült mindezt próbálgatni, amin a Grub, syslinux és amúgy a teljes Linux rendszer betölthető volt ugyan, a működő Win (flash) betöltőjét viszont nem ette meg...
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs