Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Köszönöm, hogy előkerested a leírást.
Úgy értettem, hogy közvetlen ISO bootolást írsz, lehet, félreértelmeztem valamit.
Csináltam magamnak egy pen-driveot, amin fent van néhány rendszer (pl. Linux) és szeretnék mellé nyomorítani egy Live XP-t is. Láttam egy pen-driveos boot megoldást Windowssal, ami közvetlen iso-t töltött be (mondjuk az így elég pocsékolás). Ezért csillant fel a szemem, hogy a Grub is képes ISO-t bootolni.
Még utánanézek kicsit, mert láttam másik boot managert, ami elvileg képes rá, csak most a nevét nem tudom...
...no meg még megkeresem, melyik megoldással tudnám más módon betölteni a Win-t, mert eddig egy olyan gépen sikerült mindezt próbálgatni, amin a Grub, syslinux és amúgy a teljes Linux rendszer betölthető volt ugyan, a működő Win (flash) betöltőjét viszont nem ette meg...
Aktív témák
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest