- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Apple Watch
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Köszönöm, hogy előkerested a leírást.
Úgy értettem, hogy közvetlen ISO bootolást írsz, lehet, félreértelmeztem valamit.
Csináltam magamnak egy pen-driveot, amin fent van néhány rendszer (pl. Linux) és szeretnék mellé nyomorítani egy Live XP-t is. Láttam egy pen-driveos boot megoldást Windowssal, ami közvetlen iso-t töltött be (mondjuk az így elég pocsékolás). Ezért csillant fel a szemem, hogy a Grub is képes ISO-t bootolni.
Még utánanézek kicsit, mert láttam másik boot managert, ami elvileg képes rá, csak most a nevét nem tudom...
...no meg még megkeresem, melyik megoldással tudnám más módon betölteni a Win-t, mert eddig egy olyan gépen sikerült mindezt próbálgatni, amin a Grub, syslinux és amúgy a teljes Linux rendszer betölthető volt ugyan, a működő Win (flash) betöltőjét viszont nem ette meg...
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest