- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Apple Watch
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
gabaly
tag
Sziasztok.
Bő 2 hete vagyok "Ubuntus". Szinte minden szinten műxik minden, "csak" a Hp Scanjet nem. A Hp nyomtató rögtön működött, semmi nem kellett hozzá.Szét gugliztam már a netet, a segítőm töltött is egy linuxos drivert hozzá de nem oké, gondom azért mert sajnos a többi tizen-huszon fajta Scanner közül egyedül ez a 3770-es nincs támogatva. Körülötte a többi igen. (etc-sane.d, és itt látom a többit, a támogatottakat.
#-ezeket azért kiszedtem 1-1 közel álló elől ahogyan a neten olvastam, annyit ezzel elértem, hogy a Xsane eszköz-kiválasztó már bejön, de ugye nem is lehet benne az enyém.
Sajnos a segítő szándékú linkek szinte mind angol oldalakra visznek, nekem olyan tudásom nincs. Fordítgattam, de ááá.....vagy olyan magyarul íródott hsz-t találok ahol más is szenvedett ilyennel de érdemben megoldás sajnos sehol nem volt.
Kérdésem felétek: lehetne egy kezdőnek kezdő szintű tanácsot adni mit lehetne csinálni, vagy eccerűen másik Scannel kell?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv Imre.
Aktív témák
- Filmvilág
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Revolut
- Arc Raiders
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest