Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
gabaly
tag
Sziasztok.
Bő 2 hete vagyok "Ubuntus". Szinte minden szinten műxik minden, "csak" a Hp Scanjet nem. A Hp nyomtató rögtön működött, semmi nem kellett hozzá.Szét gugliztam már a netet, a segítőm töltött is egy linuxos drivert hozzá de nem oké, gondom azért mert sajnos a többi tizen-huszon fajta Scanner közül egyedül ez a 3770-es nincs támogatva. Körülötte a többi igen. (etc-sane.d, és itt látom a többit, a támogatottakat.
#-ezeket azért kiszedtem 1-1 közel álló elől ahogyan a neten olvastam, annyit ezzel elértem, hogy a Xsane eszköz-kiválasztó már bejön, de ugye nem is lehet benne az enyém.
Sajnos a segítő szándékú linkek szinte mind angol oldalakra visznek, nekem olyan tudásom nincs. Fordítgattam, de ááá.....vagy olyan magyarul íródott hsz-t találok ahol más is szenvedett ilyennel de érdemben megoldás sajnos sehol nem volt.
Kérdésem felétek: lehetne egy kezdőnek kezdő szintű tanácsot adni mit lehetne csinálni, vagy eccerűen másik Scannel kell?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv Imre.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Mozilla Firefox
- Motoros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs