- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bluetooth-headsetekről általában
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Aktív témák
-
gabaly
tag
Sziasztok.
Bő 2 hete vagyok "Ubuntus". Szinte minden szinten műxik minden, "csak" a Hp Scanjet nem. A Hp nyomtató rögtön működött, semmi nem kellett hozzá.Szét gugliztam már a netet, a segítőm töltött is egy linuxos drivert hozzá de nem oké, gondom azért mert sajnos a többi tizen-huszon fajta Scanner közül egyedül ez a 3770-es nincs támogatva. Körülötte a többi igen. (etc-sane.d, és itt látom a többit, a támogatottakat.
#-ezeket azért kiszedtem 1-1 közel álló elől ahogyan a neten olvastam, annyit ezzel elértem, hogy a Xsane eszköz-kiválasztó már bejön, de ugye nem is lehet benne az enyém.
Sajnos a segítő szándékú linkek szinte mind angol oldalakra visznek, nekem olyan tudásom nincs. Fordítgattam, de ááá.....vagy olyan magyarul íródott hsz-t találok ahol más is szenvedett ilyennel de érdemben megoldás sajnos sehol nem volt.
Kérdésem felétek: lehetne egy kezdőnek kezdő szintű tanácsot adni mit lehetne csinálni, vagy eccerűen másik Scannel kell?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv Imre.
Aktív témák
- Robotporszívók
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jogász topik
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest