- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Full Circle
Ez nem MLM.
Már telepített rendszernél ugyan úgy a LiveCD-vel tudsz partíciókat kialakítani, mint új telepítésnél, csak nem olyan egészséges, mint újnál. (Bár én a múlt héten csökkentettem az XP-t, és növeltem az Ubuntu / partícióját, mert elfogyni látszott). És futó rendszeren TILOS! Csak LiveCD-vel. De van Gparted LIveCD is, letölthető, kiírható.
Újnál úgy működik:
1. elindítottad a telepítést
2. eljutottál a partícionáláshoz
3. asszem 3 verzió:
a) teljes merevlemez>ez ugye nem ajánlott, ha továbbra is akarod az XP-t is
b) irányított az üres területre>ezt nem használtam még
c) kézi>ezt választva kell majd megadnod egyenként a partíciók méretét és a csatolási pontot (ez a root, a home és swap: /, /home, swap), és formázni is kell a partíciót: ez leginkább ext3 (a / és a /home. a swap az swap). a /home az kb. a Windows-os Doc&settings-nek felel meg. ha egy közös WIn-Ubuntu partíciót akarsz, az lehet fat32 is vagy NTFS (bár ez utóbbit majd valami okosabb megmondja, jó-e, mert ugyan már van NTFS írás-olvasás, de én nem tudom, mennyire jó ez a WInnek)
Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez nem MLM.