- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote55
őstag
Nincs másfél éve, hogy lányom telefonját ellopták...
Bejelentettem, a szolgáltatómnál,és rákérdeztem, hogy a többi szolgáltatót is értesítik-e...
A válasz miatt írtam, amit írtam!
Más téma: cseréltem már SIM-kártyát azért, mert nem ment az MMS küldés, fogadás...
Meg volt rendelve, mielőtt rákérdeznél!
Órákig beszéltem az ügyfélszolgálattal, de egy szóval sem mondták, hogy menjek be hozzájuk, kártyacserére. Véletlenül arra volt dolgom, beugrottam, elmondtam mi a gondom, engem néztek hülyének, hogy azzal a kártyával, és telefonnal próbálok MMS-t küldeni
MMS képes telefon volt! Ki kellett a kártyát cserélni, és ment a dolog. Az Ügyf.szolgálat nem állt a helyzet magaslatán
A morált meg hagyjuk, nem a mobilszolgáltatók a Grál -lovagok mai megtestesítői...
Rohadtul utálom az egyoldalú szerződésmódosításokat, valahogy mindig úgy módosulnak a szerződések, ahogy nekik mégjobb.Nem egyszerűen jó, mégjobb!
A politikát hagyjuk ki pls...( korrupció, stb.)
Nagykerben nem csak vásárolni lehet...
Érdekes, valahogy a mobilboltok kínálata kimaradt a megjegyzésekbőlAzt hiszem, jobb, ha abbahagyjuk. Te a törvényt véded, lángpallossal a kezedben, én pedig a kiszolgáltatott kisember véleményét mondtam el...
Peace! -
Kryczek
aktív tag
nos a magyar morál ilyen, és erre nem is óhajtok válaszolni mert ebben egyet értek veled.
annyit azért mondok, hogy én ugy szoktam hogy ha Xszolgáltatós kártyám van akkor ott veszek telefont és nem Ynál. mert ugye a mai tömegtermelésben vannak hibák és nem árt az az 1-2 év garancia. de értem hova akartál kilyukadni. és bizonyos részében egyet is értek. -
Kryczek
aktív tag
azt azért te sem gondoltad komolyan, hogy amit neked 25ért adnak azt ők 23 éert veszik. ők sem hülyék. negyed áron kapják, mert országosan vesznek több százezer darabot. nem vagy jártas a nagykereskedelemben??? mert bizony igy megy. de ha nem is a negyede az ár a fele tuti. elhiheted, nagyon megéri az nekik, hogy te ennyiért kapod...
-
coyote55
őstag
Én is végigolvastam, néhány komment:
1.) Ha bemész egy mobilboltba, nagyítóval kell keresni az ottlévő telefonok között hálózathoz kötött készüléket... Ha a szolgáltatókat ez annyira zavarná, már réges-régen átadták volna a SIM-lockos telefonok IMEI számainak listáját! Sőt, ellopott telefonok esetén is kutyakötelességük lenne ezt meglépni, de nem teszik meg!Vajon miért is? Mert mindegyik bízik abban, hogy az "A" szolgáltatótól ellopott telefont majd az ő hálózatán használják, nekik "fial"...
2.) Ezt a bizonyos ártámogatást hagyjuk, bármelyik szolgáltató tud nagytételben, gyakorlatilag nagyker ár alatt- sőt időnként dömpingáron - készüléket vásárolni!
Ne az úgynevezett listaárat tekintsük alapnak, mert az köszönő viszonyban sincs a reális árral!
3.) Egyenlőre olyan SIM-kártyákat gyártsanak, ami az előfizetett, megrendelt szolgáltatásokat 100%-ban támogatja!A szolgáltató megkárosítása...Ugyanmár...Mikor avatják az éhenhalt mobilszolgáltató szobrát? Viszek virágot!
A viccet félretéve: amíg egyes szolgáltatók milliókat költenek reklámra, és hirdetik a másodperc alapú számlázást, amit 3-4 hónap múlva egy tollvonással megszűntetnek, addig a júzer is - szerintem - "visszavághat" azzal, hogy ő a kedves szolgáltatót szívatja meg...
Akció-reakció!
Ez csak egy példa volt, azt hiszem, bármelyik szolgáltatóhoz tartozó előfizető tudna ilyen stiklit írni az ő szolgáltatójáról!A számlázás rejtelmeibe most ne is menjünk bele
A Turbo SIM a jelenleg hatályos törvények szerint törvénybe nem ütköző, de az is igaz, hogy nem etikus!
Mintahogy a lopott telefonok IMEI-száma letiltásának elszabotálása sem igazán az! -
nesa
veterán
Nem izgat nagyon a tema mivel alpbol gyari fuggetlen telot szoktam venni de, ha veszek PL 30k kedvezmenyel 1 telot es alairok 1-2 evet akkor a szolgaltot mit erdekli hogy en milyen telefonon beszelek havi 5-6 orat???
A feltoltokartyas telefonok meg nagy altalanosagba veve nem erik meg az arukat, neha olcsobb a gyari fuggetlen,persze 1 evbe 1-2x csinalnak null erteku akciot...
-
zsebszi
tag
Te honnan tudod? Én például olyanban használom. Szerintem nem kell azonnal lecsalózni mindenkit. A szolgáltató majd lép azok ellen akik szerintük nem használhatják. DE van egy réteg akik használhatják az előző hozzászólásomban írtak miatt. Tehát ez egy jó dolog és azok nem csalók!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged