Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Diskcopy #1042 üzenetére
#1035-ben leírta, hogy mit szeretne, de külön érdekes, hogy rendezésre gondoltál.
Sátánné: még valamit kifelejtettem: megvizsgálod, hogy l-et ütött-e le a felhasználó ( és ekkor csökkenő indexre rakja az elemeket), viszont ezen feltétel nem teljesülése nem jelenti azt, hogy az illető f-et nyomott, csak azt, hogy nem l-et, ez egy alapvető programozási hiba (a konkrét példánál inkább nézőpont kérdése, hogy tényleg annak tekinthető-e, mindenesetre van jobb megoldás is), hogy else ágra raktad a felfelé index növelést. Pl egy ''else if''-fel lehetett volna szebben megoldani, és feltételnek az f lenyomását megadni, aztán még esetleg azt is megoldani, hogyha egyikse volt a kettő közül, akkor bekérje újra, vagy kilépjen.
[Szerkesztve] -
GodHeart
senior tag
válasz
Diskcopy #798 üzenetére
baromi sok komoly dolgot írtál ide, de most kötekedni szeretnék, én ilyen vagyok
bocsásd meg ha nincs igazam
Én úgy vettem le, és úgy használtam, hogy az Assign parancsal az f fileváltozóhoz az akarmi.txt-t hozzátársítom, nem pedig létrehozom. a rewrite-al, pedig megnyitom a fájlt, hogy tudjak benne kutakodni, azaz olvasni belőle vagy írni bele. Mégpedig azért kötekedek, mert ha én az 'akarmi.txt' helyén egy nemlétező fájlt adtam be, ugyanis próbálgatások közepette néha ez is összejött, akkor nem hogy létrehozta volna a fájlt, hanem hibával kiakadt! Cáfoljatok meg! -
GodHeart
senior tag
válasz
Diskcopy #788 üzenetére
nah igen [1..15,1..15]-el már nekem is elfogadta, az máskérdés, hogy amire akartam arra nem tudom használni.
Arra esetleg a Blockread blockwrite kell??Erről kicsit tudnám nekem mesélni? persze csak ha nem gond. Mert erről a könyv egyáltalán nem beszél!
Viszont ha tényleg ez kell, hogy enteres txt fájlt ezzel tudjak beolvasni fullon, és valahogy ezt ki is iratni, akkor örülnék, ha tudnám!
-
fasyrt
őstag
válasz
Diskcopy #783 üzenetére
Itt van pontosan a feladat:
1 héten keresztül minden nap megmértük a hőmérsékleteket. Készíts programot, ami a mért értékeket beolvassa (ez megvan), és tárolja a HOM tömbben!
Írassa ki a képernyőre a hét napjainek a nevét a hom-ban tárolt, a hét megfelelő napján mért értékek alapján növekvő sorrendben! (leghidegebb->legmelegebb)
No ez a harci helyzet. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest