- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Yettel topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
válasz
VladimirR #431 üzenetére
Én tavaly progalap gyakon a lehetséges 60 pontból 45-öt szereztem, ami szerintem nem olyan rossz. Ennek ellenére vizsgán nem sikerült összeszednem a 21 pontot
És tényleg szóról szóra azt kéri, amit leadott. Pedig szerintem a programozásnak nem ez a lényege. Nemrég a linuxos zh előtt feldobtam a fórumra, hogy aki nem akar felrakni linuxot, de szeretne gyakorolni, az próbálja ki a sulixot. Erre minden linuxfan a torkomnak esik. Mondván a win így szar, úgy szar. Én meg normálisan válaszoltam, hogy a win is lehet stabil, és a linux is le tud fagyni. Rá 2-3 napra hallom a haveromtól (gyakvezér), hogy Dévényi az egész fórumot elküldte nekik, hogy nézzék meg, és mellékelte, hogy aki win/linux hitvitát kezdeményezett, az nem baj, ha nem megy át félév végén. Bár jónéhány smiley volt a levélben, ez az ember hasonló levelet - hasonlóan sok smileyval - küldött egy évvel ezelőtt, melynek a tartalma: Most buktattam meg 150 embert.
Azóta nem írok semmit se a fórumra, nem szeretnék ilyen köcsögségek miatt megbukni. Nem mintha a tavalyi nem lett volna az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő