- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Mármint az én mondanivalómat?
Azt akartam elböfögni, hogy a TP helyett, ami leginkább DOS alatt megy normálisan és egy elég 'furcsa' kezelésű integrált szerkesztője van, szóval ahelyett érdemes áttérni FreePascal-ra, ami mindazt tudja, amit a TP, csak linux/windows alatt (vagy akármi alatt - ez benne a szép). Annak is van karakteres IDE-je, de helyette van egy csomó ingyenes grafikus keret is, pl. a Dev-Pas - így érdemes valamelyikre lecserélni.
Ezeken kívül az egyéb hibákról nem is beszélve - crt unit új processzorokon , grafika új videokártyákon, stb... ilyenekkel a FreePascalban nem találkozol.
A furcsa szerkesztő alatt azt értem, hogyha valaki megtanult kezelni egy egyszerű szövegkészítőt win alatt, akkor a turbo felülete elég hajtépés lesz neki (persze amikor azt írták, akkor még a win-é volt a furcsa...)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest