Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
azt nem ismerem, abbol megbuktam
Protezis: az elso alkalom ramentem vizsgazni, s nekem sem lett meg (s ahogy hallottam senkinek sem - s azert erdekes, hogy 100 emberbol egy sem eleg a 21 ponthoz) - masodikra sikerult, de boven 12 felett voltam
Cicalany: nem az elvezeten mulik, inkabb anyagi okai vannak (szigoruan maganvelemeny)
khalox: progabol ugy tudom nem volt szobeli (volt viszont 3 irasbeli lehetoseg)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nem a rendezessel volt a gond, hanem a listaval - kicsit atrendeztem, igy mar elvileg jo
forras kommentekkel: Bővebben: link
leforditott exe: Bővebben: link
pelda input: Bővebben: link
pelda output: Bővebben: link - egy ugyanilyen tartalmu, pelda.out file kellene, hogy letrejojjon
_Petya_: milyen ''sorvegjeles marhasag''?
[Szerkesztve] -
Protezis
őstag
LOL
Dévényi bácsinak tök mindegy mit használunk. Linux alatt fogják fordítani a progikat, fpc-vel, de lehet megnézik még Kylixxal, meg még valamivel.
Amúgy én Műszaki Informatika szakos vagyok.
Az fpc-t meg azért használom, mert gyors és egyszerű használni. Tavaly TP volt a menő, most ez
Ja, ha linux alatt nem fordul, akár a windows és linux alatt eltérő sorvégi karakterekből adódóan, 0 pont. Csak a forrás 7 pontot ér, ha teljesen jó, és szintaxisdiagrammot is kell rajzolni. I Love Devenyi!! -
Szenty
tag
Köszönöm, hogy megvédesz, nem támadó szándékkal írtam. Ahogy elnézem, B14 kolléga nincs is olyan jó barátságban a pascallal, mint ahogy írta (elolvasgattam a fórumbeli megoldásait).
B14 írta: Ha valaki nam értené: Delphiben a textbox caption mezője.
Bocs, de Delphiben nincs TextBox. TEdit osztály van, és a Caption annak egy tulajdonsága (property), nem pedig mezője. Mezők adatbázisokban vannak.
Üdv,
Szenty
[Szerkesztve] -
KovacsUr
addikt
Na, csak találtam egyet
Delphi 6 Personal -> Bővebben: link
Delphi 6 Update 2 -> Bővebben: link -
Gyuri16
senior tag
ezt csak konkretra irtam, amugy ha jol tudom van egy eljaras ami ezt megcsinalja maga, val, vagy mi a neve, valahogy igy val(string, word); vagy forditva, helpbe meg lehet nezni
val(str,int, int);
a masodik az neki kell valamire, a kozepsobe rakja, egy integer tipusuba
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest