Hirdetés
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasszer
őstag
válasz
Lortech #2232 üzenetére
"3, ezzel még nem találkoztam, nem látom különösebb értelmét. Nem véletlenül túl hosszú a fájlnév, és csak félreértelmezted az okát a problémának? (8+3 a max hossz DOS-nál, ezen hossz felett csak úgy lehet hivatkozni, hogy [fájlnév első 6 karaktere][~][sorszám][.kiterjesztés]. Más nem jut eszembe, tesztelni most nem tudom."
Igazad lett, épp a "_" karakterrel nőtt 9 karakterre a filenév hossza, mikor kivettem már értelemszerűen be tudta olvasni. Nincs esetleg vmi olyan unit, v windows-os pascal, ami tudna kezelni hosszabb fileneveket? Sajnos a sorszám nem jellemzi egyértelműen azt a file-t, amit be akarok olvasni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Alkatrész felvásárlás (VGA, CPU, félkonfig, konzol, notebook, komplett gép)
- Apple Watch Series 9 (GPS + Cellular), 45mm, prémium rozsdamentes acél, zafírkristály
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Aspire A515-58M 15.6" FHD matt i7-13620H 32GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest