Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CocooN-z

őstag

Sziasztok!
    Szeretném megcsinálni a következő programot, amit programozás órára kellene elkészíteni, és jó lenne ha ezt le tudnám ugy adni hogy tök pöpec lenne, mert ez nekem nagyon nem megy most, és szeretném a segítségeteket kérni.

A program a szokásos procedure+főprogram felépítésben kellene h. legyen. Van 3 oszlop, példának: Név/fizetés/születési év. A Neveket, egy txt fileból egy tömbbe olvassa be, a számértékeket (fizu/sz.év) azokat random generálná két külön tömbbe(keresés céljából külön, vagy úgy nem jó :F ). Egy képernyőn max 10-15 t kellene listázni és Enter (char23 azt hiszem) lenyomásával a következő 10-15 öt listázni (persze sorszámozva, következő oldalon meg folytatódna a sorszám nem 1. től kezdve). a bal/jobb alsó sarokban egy oldal mutató kellene, 1/18, 2/18 stb. Gondolom az össz lapoldalt a txt ben lévő nevek össz. számával lehetne kiszámoltatni vele. Az interaktivitásról meg annyit hogy a program tudjon keresni a nevek-fizuk-sz.év számok között, valamit akármikor lehessen appendolni a txt t, éppen ezért nem kell hogy rendezzen, hogy a végén látni lehessen mikor töltjük a txt t. Gotoxy legyen benne, mert ahogy ti tudtok progit írni az majdhogynem felső szintű, én meg per pill alig tudok ennek nekifogni, és feltűnő lenne, milyen szuperül nézne ki a source. Nagyon örülnék annak ha tudnátok segíteni nekem, én egy haverral próbálkozok jelenleg.

thx előre, hali.

Új hozzászólás Aktív témák