- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
half333
őstag
válasz
Kean_Sorbo #44793 üzenetére
proci kb 60-65 max. De van olyan h CPUTIN (haver azt mondja az is a proci),ott 78-79 volt legutóbb a max. köszi!
-
half333
őstag
válasz
Kean_Sorbo #44791 üzenetére
nem működik nálam ez a program: the processor detected is not supported
amúgy az alaplappal szembeni oldalra van felszerelve 2 8cm-es cooler függőlegesen egymással -
half333
őstag
válasz
Kean_Sorbo #44789 üzenetére
HWMonitorral figyeltem eddig,az nem megfelelő erre a célra? Amúgy hogy lehet ventilátort szerelni az alaplapra,és pontosan hova?
-
half333
őstag
Üdv! Milyen proci hűtőt ajánlatok am3+ (amd FX-8300)? játék közben tapasztaltam h néha néha fps drop jelentkezik. De ha kilépek,és mindjárt vissza,egy ideig megint okés,ezért gondolom h nem jó a hűtés (amúgy nem a gyári van rajta,erősebb,de úgy néz ki ez sem elég erős).
-
half333
őstag
Üdv! Az lenne a problémám h 4 játéknál (GTA V, Witcher 3, Fallout 4, Forza Motorsport 6: Apex) is jelentkezett az fps drop. Az olvastam h az alaplapom cpu tápellátása nagyon gyenge, így mindig túlmelegszik a proci mellett a 3 fekete kis kocka. Az lenne a kérdésem h létezik ilyen vrm hűtőborda,vagy a procira (amd fx 8300,de nem a gyári cooler-al,attól erősebb) nagyon hűtés kellene? HWMonitorral figyeltem,és mikor a CPUTIN felmegy 75-76 fokra,akkor jelentkezik a belassulás kb 5-10 mp-re,aztán helyreáll rövidebb időre. Emígy magánál a processzornál max 68 fok,a grafikusnál (geforce gtx 960 4gb,oveclock) 71 fok. Haver szerint nem a tulmelegedés a gond,szerinte a proci 102 fokig okés,pedig nagyon ért a dolgokhoz,de akkor mi lehet a probléma. Tudna valaki segíteni ezekben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- Elektromos cigaretta 🔞
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged