- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolpet
senior tag
válasz
Regirck #31076 üzenetére
A gaz az, hogy mar 7 oraja nem latom a gepemet. se logmein se remote admin nem tud hozza kapcsolodni, se ftp.
Ha ujra is indult, akkor kellene latnom.
Ha kekhalal, akkor is ujrainudul megint csak kellene latnom.Az en bajom az hogy egyaltalan nem latom, tehat abban remenykedem, hogy megfagyott, vagy lekapcsolt.
2 ora es kiderul lett e valami baja. Soha tobbet ilyent nem csinalok.
-
coolpet
senior tag
Akkor azt mondjatok, hogy lekapcsol a tap/alaplap ha a szoftver tul nagy feszkot ad neki? nincs 3 honapos a masina
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Elkovettem egy hibat, es a velemenyetek kernem.
Szoval van az alairasomban szereplo konfig, es az ASUS AI Suite II nevu program.
Ma vetetm meg ra a hutoventit, fel is raktam, es nagyon jol szuperal, 21/40fok idle/terheles.
Melobol irogatok itt a phn, dicserem a coolert(pont ma volt a tesztje), es egy hitetlenkedonek linkeltem egy screenshotot, hogy 21 fokos terheletlenul a proci.
Hajtott a kivancsisag, es a fent nevezett programban ranyomtam az extreme tuning gombra.
Mindezt Remote Admin alatt melobol.
Tudom, ekkora hulyet meg nem latott a vilag.
Elkezdett szamolni a progi, kiirta hogy 4,2x44... 45...46...mar 65nel tartott, es valami Mhz-t emelt, kb 238 volt az erteke, mikor eszembe jutott, hogy be van kapcsolva az energiagazdalkodas. Na uccu neki, EPU ful, es kikapcsoltam. 10 masodpercig nem is reagalt a gep, utanna elvesztette a RA-val a kapcsolatot.
Utoljara monitorozott ertekek amiket lattam az proci 30 fok, Vcore 1.002V, CPUCLCK 1,6GHZ.
Fogalmam nincs mit nezett, egyesevel emelgette a MHZ-eket, es lefuttatott egy stability tesztet ami tartott egyenkent vagy 5-8 masodpercig.
Szoval most nincs kapcsolatom a geppel, es aggodom
A router megy, tehat net van.
Szoval most lefagyhatott, vagy elfustolte magat valami, vagy csak egyszeruen lekapcsolt?
Nem tudom meg mig haza nem erek, de az meg 5 ora
Tippek? Mi az ilyenkor bevalt eset?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Metal topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest