Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebe159
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Hát jó, köszi! Kicsit reménykedtem, hogy valaki járt már hason cipőben és nem nekem kell megtapasztalni, de akkor majd tesztelgetek. Nagyon nem szeretem a procihűtő le/fel procedúrát
-
bebe159
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Mindenképp ráteszem.
Szemléltetés, bejelöltem a levegő irányát (hátulra megy még egy venti). Ha fújásra teszem, nem fog csak ott kavarogni? Mert végül is lesz huzat a procihűtő és a ház hátulja között. -
bebe159
aktív tag
Sziasztok! Van valaki aki 5-6 cm-es ventikkel hűti a vrm-et és nb-t? Akarok 2 db 6 centis ventit dobni a vrm-re és egy 5 centiset nb-re. Azt nem tudom, hogy hogyan lenne előnyösebb. Ha a venti fújja a bordákra a levegőt, vagy ha elszívják róla. A procihűtőm kicsit betakarja a bordákat, ha fújásra állítom, akkor talán bent reked a meleg levegő és csak kavarog. Ha szívásra állítom a ventiket, akkor kevesebbet érnek?
-
bebe159
aktív tag
Mit gondoltok, melyik a jobb? Multiplier vagy FSB növelés?
-
bebe159
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Szóltam neki

-
bebe159
aktív tag
kukucsakakuk problémájára nincs megoldás?

-
bebe159
aktív tag
Kezdő FX-eseknek Asus lappal /mint amilyen én is vagyok/ ez a leírás talán segítség, de majd reggel nekiesek, aztán meglátom mi lesz belőle

-
bebe159
aktív tag
válasz
speedydb23
üzenetére
Egy tuning mester nekem sem ártana

-
bebe159
aktív tag
Sziasztok!
Összeraktam egy új gépet, és szeretnék pár tippet a tuninghoz. Az adatlapomon ott van a teljes konfig. Milyen programokat szoktatok tesztekre használni? Eddig az Aida van fent
azzal leginkább a hőmérsékleteket figyelem, de tesztelni nem nagyon tudok. Az Asus CPUID-je meg szerintem bugos. Az FX-6300-amra code name-nek azt írja, hogy Zambezi 
Még megpróbálom magam jobban beleásni a témába, mert ez az új bios annyi lehetőséget kínál, hogy fogalmam sincs mi mire való
-
bebe159
aktív tag
Sziasztok!
FX-6300-ra milyen hűtőt vegyek, ha tuningot szeretnék? (Asus M5A99FX PRO R2.0 a kiválasztott lap.)
Léghűtésben gondolkoztam, a ramok Kingston HyperX Predator, nem épp low profile
Valami kellene, ami befér de jól hűt. A zaj és a méret nem fontos - számítógépház még nincs - csak a teljesítményre hajtok. Ár egyelőre mindegy, ha ajánlotok valamit abból választok valószínűleg Eddig az Alpenföhn Himalaya-val szemeztem, de most kijött a Brocken 2 elvileg az is elfér a ramoktól. Valami ajánlat? A többi gyártő termékeit nem igazán ismerem, olyan sok van
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Búvárkodás
- Posta, csomagküldés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Guild Wars 2 (GW2)
- Kuponkunyeráló
- Nyaralás topik
- Spórolós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest