- MIUI / HyperOS topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kapható a Nothing Ear (3)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedydb23
senior tag
válasz
bebe159 #39154 üzenetére
Hali!
Én tegnap próbálkoztam a szorzó csökkentéssel, mert a C2D alapból 9-es szorzóval hozza ki a 3,0Ghz-es órajelet 333-as FSB-vel, de így 667 Mhz-en mennek a memóriák, a következő szint ezzel a szorzóval már 833Mhz a memóknak és így már a 800-as Kingmaxok nem stabilak alapfeszen! :SA lényeg ebben az előző részben, hogy átlőttem 7,5-re a szorzót és így adtam 400-as FSB-t az E8400 procinak, viszont elkezdett iszonyat mód melegedni ettől, csak a BIOS-ban!
Windows-t nem is erőltettem inkább, mert Bios-ban elérte a 90 fokot, tehát a szorzó variálás nekem nem volt jó, így én az FSB emeléssel tuningolnék, de persze lehet ez csak nálam ilyen!
De ha valaki tudja az okát annak miért kezdett el ennyire melegedni a C2D E8400 7,5 szorzóval az segíthetne!
Gyárinál kicsivel jobb hűtésem van és ha 9-es szorzóval 333FSB-vel hagyom akkor windows alatt 44 fokon muzsikál!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gitáros topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest