- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz7Cs
aktív tag
köszönöm !
De az igazából 5-5-5-18 nem tudom miért 5öt írt ki 18 helyett ...A másik kérdés, meg az lenne, hogy cpu stressz teszthet melyik szoftver a jobb prime95 vagy az IntelBurnTest ?
mind 2 alatt hibátlan ez a beállítás, de míg a prime95 teszt alatt végig ( kb 30-35percig hagytam menni ) 52-54 fokosak a magok, IntelBurntTest alatt 65-67 ... -
Sz7Cs
aktív tag
-
Sz7Cs
aktív tag
Sziasztok !
Lenne egy E7500-ös CPU egy Gigabyte GA-EP43-UD3L alaplapban 800MHz-es Kingmax rammok társaságában, szeretném húzni a procit, csak gondoltam mielőtt nekiállok, hátha lenne valaki aki tudna segíteni, hogy milyen paraméterek mellett próbálkozzak ...4Ghz lenne a cél és eddig 10x400-al próbálkoztam alapfesz mellett, mert így szép kerek számok voltak a rammoknál is, de sajnos a win7 bejelentkezéskor megfagy
Presze, ha szerintetek a 4GHz csak álom ezzel a konfiggal akkor a cél a minél nagyobb stabil órajel, lehetőleg alapfesz mellet pl. 3,8-3,6GHz
A válaszokat előre is köszönöm !
*CPU hűtöm egy hőcsöves EKL hűtő ami alapórajelen 26-28 fokont tartja a procit !
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpársportok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TV antenna és jelerősítés
- Filmvilág
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest