Új hozzászólás Aktív témák
-
gombocda
csendes tag
Sziasztok!
Kérdezném, hogy a mostani alaplapok automatikusan állítják-e be a szükséges ram és processzor frekvenciákat? Mert jelenleg egy Asrock 4CoreDual - SATA2 R2.0 alaplapom van egy Pentium 805 SL8ZH MALAY 2,66 Ghz / 2M / 533 / 85 /A
processorral és 2 db 256 mb DDR ram van 333 Mhz-es a DDR foglalatokban. Ebbe a lapba még 2 db DDR2 foglalat is van.
Szeretném a memóriát bővíteni DDR2 rammal, de nem tudom milyet vegyek, hogy később is jó legyen, ha esetleg tudok ebbe az alaplapba erőssebb és gyorsabb processort venni. És milyen Procit javasoltok bele? Kell-e vagy hogyan lehet az ehhez szükséges frekvenciákat beállítani?
Köszönettel: gombocda -
gombocda
csendes tag
Értem. Csak a meglévő cuccokhoz kellene ez a lap. De úgy olvastam, hogy jobb processor is jó lesz még bele. Te próbáltál jobbat beleteni? Müködött?
Üdv: gombocda -
gombocda
csendes tag
Szia!
Köszi a választ.
3 éves készletem van az alaplapomhoz, ami biosban tönkrement.
Ezért keresek új alaplapot.
Ehhez az új alaplaphoz van DDR 560 mb ramom, proci Intel Pentium 805 SL8ZH MALAY 2,66 Ghz, és ATI Radeon 9600 videokártya 256 mb-os.
Találtam alaplapot: Asrock 4CoreDual-SATA2 R2.0 amibe talán még jók lennének és később fejleszteni is lehetne. Csak nem tudom, hogy kompatibilisek-e egymással. Vagy esetleg kell biost frissíteni mert azzal már ráfáztam egyszer és nem szeretném mégegyszer.
Ha van jobb ötleted alaplapra azt megköszönöm.
gombocda
csendes tag
Szia!
Köszi a választ.
3 éves készletem van az alaplapomhoz, ami biosban tönkrement.
Ezért keresek új alaplapot.
Ehhez az új alaplaphoz van DDR 560 mb ramom, proci Intel Pentium 805 SL8ZH MALAY 2,66 Ghz, és ATI Radeon 9600 videokártya 256 mb-os.
Találtam alaplapot: Asrock 4CoreDual-SATA2 R2.0 amibe talán még jók lennének és később fejleszteni is lehetne. Csak nem tudom, hogy kompatibilisek-e egymással. Vagy esetleg kell biost frissíteni mert azzal már ráfáztam egyszer és nem szeretném mégegyszer.
Ha van jobb ötleted alaplapra azt megköszönöm.
gombocda
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérek hogy egy: Intel Pentium 805 SL8ZH MALAY 2,66 Ghz/2M/533/85/A típusú LGA 775-ös foglalatba jó processort milyen mostanában használt lehetőleg DDR2 ramos alaplapokba lehet belerakni?
Általános használatra és nem csúcsjátékra használnám.
Egy tönkrement biosú MSI PM8M3-V alaplapban müködött.
Köszönettel: gombocda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged