- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Szia!
Igen, régebben 3 favorit volt, a Te lapod, a P5B és az Abit IB9. (Én az utóbbit vettem) Nálam a 2180-as ment benne max.406FSB -vel (tesztre-valid-) Hogy magyobb procik esetén mit bír..Sajna nem tudom, de szerintem nem feltétlenül 1066 állítja meg. Kéne kölcsönkérned 1333-as procit (ha azok szimpatikusabbak), s megnézni, mit kezd velük. (Bios támogatja-e) Az a biztos.
Amit olvastál: Szerintem félreértelmezhetted, vagy én értem félre? Működés közben ugyan nem cserélsz procit, de gondolom, nem is erre gondoltál. Szerintem arról van szó, hogy a mostani prociddal állítsd 333-ra az FSB-t, mentsd s úgy kapcsold ki a tápt,s jöhet a csere. Butaságot nem akarok írni, hogy mit támogat 100%-ra a lapod. Egy magasabb szorzóju procival elvileg jobban húzhatnád, de ez jelentős javulást nem jelentene a 3,2GHz-re húzott procidhoz képest..A quad jó megoldás lehetne, csak..abban a lapban, kétséges. Nem a proci, sajna a lapod szab gátat (szabhat), az északi hidadat nagyon kellene feszelni, s hűteni is azt, nem a procikat. Más procival meg látványos javulást nem tapasztalnál, igy..Szerintem alaplapcserén gondolkozz, jobban jársz. Kezdetben elég lenne a mostani procid is bele, s 8x425 (3,4GHz ) nem lenne akadály, s a ramjaid is bírnák a 900MHz-et. Később meg..eladod a 965-ös lapodat meg a procit, s veszel egy jobb procit érte. Én ezt tenném, de mondom, próbáld ki, mit tud a bios, mit támogat FSB ide, vagy oda. -
Blaze71
őstag
Nos, nem csak kikapcsolni illik alkatrészcserénél a gépet, hanem áramtalanítani is. Tehát ha van főkapcsoló a tápon, akkor azt is lekapcsoljuk, ha nincs, akkor kihúzzuk a dugót.
Ha meg nem ismeri fel a lap a processzort, akkor vagy BIOS-t kell frissíteni, vagy nem véletlen a dolog, mert nem tudja kezelni. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest