- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
Igyekszem válaszolni a biosból ki screenshot-olt képeket (telefonnal fotóztam) is még nem tettem fel, de úgy érzem felesleges. Az eddigi információ alapján nem tudok újat mutatni. A kérdésem elején is az hangzott el, hogy ezt az alaplapot, ami 800mHz ismer lehet-e tuningolni, húzni, hogy 1065mhz kezelje!
Erre 100% válasz még nem érkezett!
Holnap kipróbálom még egyszer most elindult a gép rendesen inkább nem állítgatok rajta! Ramokat sem teszteltem! Az ünnepség elvette az időt! :$Leérettségiztem!
DD
Igen, sok problémám van jelenleg a gépemmel kapcsolatban!
-
-
törölt tag
ha ez ház olyan jó darab, akkor valami nagyon sántul a 72-ről 62-re eső prochőfok körül az oldal lap levétele következtében...
azt meg már megszoktam az életben, hogy a gyártókkal sokszor kell és érdemes vitázni. Ezt a házat is meg lehetne csinálni szép, festett csővel, egy kis díszvilágot neki...
-
törölt tag
Üdv!
Ettől a fentebb említett megoldásom azért jobb, ill minden léghűtéses megoldástól, ami attól eltér, mert bármennyi venti fúj bármerre levegőt, az össze fog keveredni a ház belsejében lévő többivel. És az melegebb, mint a külső. Az általad linkelten nekem az tűnik fel, hogy a videó kártya és a HDD által langyosított levegő libben a proc felé...Lehet kapni gyári csövet erre a célra. Az sem mellékes, hogy a hűtőborda alja is felmelegszik-e, mert ha nem, akkor nincs hőátadás.. Persze az is lényeges emellett, hogy ne legyen zárt helyen a PC-je..de ezt már csak nagyon halkan jegyzem meg...
Üdv!
Azért off, mert van erre külön fórum. -
MoonST
tag
Levettem a ház oldalát és 73 helyett 63 lett. Ez tűrhető érték? Egy Thermaltake commander ház-ba van oldalán van egy 12-es venti ami elég gyengén de azért fújja be a levegőt az egész ház ezen kívűl tiszta lyuk
Nem tudom akkor hátra rakjak egy ventit ami kifelé fújja a meleget?
-
Speedhs
őstag
Dehogy is !
Mikor bevittem, minden tartozékkal, dobozában, gari papírral.
Nézegették egy darabig, amíg én ecseteltem mi a baja, O'szt mondták, haver ez szét volt szedve. Én kb ugyanezt csináltam -->
Persze a srác nem tudott semmiről sem, akitől vettem... Azóta volt 2 x szerelőnél a kártya, most is megy a gépben szerencsére. Csak már gány hűtővel !Ja és a srác azt mondta, kifizeti a jav költség felét, amivel azóta is lóg ( 1 hónapja )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged