- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
Zsiiir!
Részemről az öröm.
Az a hőmérséklet rendben van. Elég kis kazánka a picúr.
Bár ha tudsz tegyél be elé egy ventit a ház oldalába, vagy a hátuljába ami elszívja róla a meleget. Tudjon cirkulálni a levegő. +hűtés nem árt.
Még egy utcsó kérdés. A Ramokat áttetted? A DC-vel felgyorsítod a ramhasználatot is. Érdemes.
-
Gyufaaa
veterán
Feszkót még ne is adj neki, de szerintem ott a bibi még mindíg a ramjaidnál lesz. Nem mennek egymás mellett DC-ben. Ez sem egy jó jel a "tuninghoz". Az E-Mailt megkaptam, igen
Onnan szívom az infót.
A Ramokat közvetlen egymás melletti slotba tetted?
Mert én az everestből azt olvasom, bár egymás mellettiben vannak, de nem az első kettőben hanem az utolsó kettőben.
A Memória frekit ott tudod állítani ahol az fsb-t is. Az alatt van a Memory Frequency beállítás. Ott állítsd majd át azt is az fsb-vel együtt 200-ra, hogy a DRAM/FSB arány 1:1 legyen.
Ha a ramokat átrakod a két első slotba egymás mellé és nem mennek dualban, (esetleg nem indul el a vas) akkor a tuningba azok szólnak bele. Akkor tegyél egy próbát egy modullal. -
Gyufaaa
veterán
Amitől neked újra indulhat az szerintem a ramok végett van. Megnöveled az fsb-t 200-ra (400Mhz) a ramjaid viszont csak 166 (333-asok). Nem bírják az iramot. Adj neki feszt.
(a ramoknak. Az első hsz ben el tudod olvasni mekkora feszültséget érdemes adni max a hardvereknek.) Ha tudsz küldj egy everest riportot is légyszi.
-
Gyufaaa
veterán
Bocsi, de egy kicsit zavarnak a számok.
400-ra az FSB-t? Egy manual biost beállítási képet tudsz belinkelni mit állítasz? Mert annak a procnak 11-es volt a szorzója és 200-as fsb-t vitt max. Vagy te már az effektív frekire gondolsz 400-alatt? Úgy jeleníti meg a lapod? Egy képet a beállításról légyszi linkelj be nekem. Szerintem annak a lapnak is vinnie kellene, dehát vannak érdekességek.
Nem tudok sajna letölteni róla Manual-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- BestBuy topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged