Hirdetés
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
csinyo
csendes tag
Sziasztok . Tud valaki segíteni ?? Nagyon el****tam valamit vettem egy AMD SEMPRON 3000+ os procit Barton maggal , 2 giga ram memóriával .
Húzni szerettem volna /nem max on hanem fokozatosan emelve / de 2 x szer kifagyott és kiírta hogy KERNEL 32 hiba a Windows nem tud indulni .
Ezután bármilyen játék progit , új vagy régit szertettem volna elindítani nem akar indulni vagy a direct X gondot ír ki vagy el sem indul elsötétedik a kép , ki adja a hiba hangot és vissza dob az asztalra valami hibával .
XP van fent eddig ment minden rendesen drivereket frissek vannak fent , azóta újra raktam már a rendszert de semmi ...Video kártya tönkrement ?,?
Tegyem vissza a régi procit ?? Amd 2500 + ??Nagyon szépen köszönöm azoknak akik segítenek ....
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest