Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnK
aktív tag
Hát kipróbáltam végül. AIDA stress teszt alatt ment is primán, míg Crysis 3 alatt az első pálya betöltésekor kékhalál, így visszavettem annyit az FSB-n, hogy 3,1 Ghz körül legyen, remélem így stabil marad. Sajnos procija is válogatja, úgy tűnik az enyém ennyit bír de ez sem rossz annyira.
-
JohnK
aktív tag
Intel® Xeon® E5440 (12M Cache, 2.83 GHz, 1333 MHz FSB), de a steppinget gondolom csak programmal tudom megnézni majd otthon. E0 rémlik, C0 esetén max mennyi Mhz-et tudok összehozni? 3 Ghz-en extra stabil, de már 3,2 Ghz-en kékhalálozgat néha, persze lehet a beállításaim rosszak.
-
robikAhh
csendes tag
betesztelem az újrapasztázást még a jövő hét folyamán akkor.. sajna a ház elég zárt helyen van, ez tény. elöl van egy nagyobb venti, oldalt egy kicsi, viszont az első kb sosem forog. lehet külön be kellene kötni, még nem néztem utána, bár magától szokott beindulni. majd csinálok pár képet a házról, hűtésről
-
qdak
addikt
na ez nekem uj, anno azt fix alni szoktuk, na akkor mar van 2 lehetosegem is, ezt sehol nem irtak meg!
fogalmam sincs meddig lehet majd kiprobalgatom, 110 fole ne toljam ?
ssd t ram nak akartam, de abbol meg jott 8gb, bizti gyorsabban menne ha azon lenne a rendszer, mekkorat ajanlasz 7 hez min nak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest