- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Yettel topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Google Pixel topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
lipi67 #38367 üzenetére
Nem akarok én vitázni
Persze, gyorsabb a Qxxx, de ár/teljesítményben most a G860 a legjobb CPU, hiába csak két magos. És az árához képest annyira nincs lemaradva attól a Q szériától. Átlag felhasználónak elég a mATX-es 12-14.000-es alaplap is. Ha valaki nem akar tuningolni minek vegyen 20.000+ -ba kerülő alaplapot mikor a legolcsóbbak is kiszolgálják. Én pl. nem vagyok tuningos, inkább veszek magasabb órajelű CPU-t de nem kell húznom akkor. A hőfokokra érzékeny embereknek amúgy is nagy, jól szellőző ház kell, de átlag user nem fog parázni az 50 fokos alkatrészek miatt, még azok is bőven beleesnek az elfogadható hőfok tartományba. mATX-es alaplapon is van mindig 1-2 plusz venti csatlakozó, jó CPU hűtő + jó hűtésű VGA-val nem lesz senkinek sem hőfok problémája. A tömörítés meg kódolás meg ilyen olyan tesztekben amúgy lehet jobb a Qxxx proci, de játékokban már semmivel sem hoz több FPS-t, vagy ha igen nagyon elenyésző az előnye. Most a tuningot ne nézzük. Mindkettőt lehet húzni nyilván. De itt a fő szempont hogy a lehető legkisebb pénzráfordítással lépjünk előre. Ebből a szempontból sokkal jobban megéri a platformváltással egybekötött CPU csere, mert a 4 magos 775-ös processzor árán lecseréli, modernizálja az alaplapot, CPU-t, memóriát. És amúgy lehetne ezen tényleg vitázni, de ez csak az én véleményem, te másképp látod én elfogadom ezt is, viszont nálam az olcsóság+jövőállóság a fő szempont, ha megveszem a G860-at mos utána már csak CPU-t kell később cserélnem i5-re vagy i7-re akár. A platformcserét úgysem ússza meg senki, előbb utóbb úgyis váltani kell mindenkinek ha fejleszteni akar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Steam topic
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest