- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
band1103 #4370 üzenetére
Rég jártam erre..Na figyelj,értelmezzünk légyszi.
Beszerzés alatt van:NINCS megvéve.Lehet,hogy árlistákat nézeget,hogy hol olcsóbb stb..S akkor,jogos az,hogy ott álljon meg,s vegyen Intelt.Hisz azt írta hogy tuning..Innentől nincs miről beszélni.Ha tuning , intel.Árak:Ár/értéket nézz!!!S a tuning érték..Igaz vehet 7200-est is,az is huzza s az is veri lazán.
Láttam a cikkedet,jó.Azért a többi itt fórumozó sem gyerek,még ha 1 napos regje is van!!!(S halkan megjegyzem:még jó,hogy megismered(meg akarod ismerni)saját deszkádat..A hibáriól meg.Hát élj vele,Én kikötném s csúzlival lövöldözném szanaszét.)S a topik neve se az,hogy hogy szenvedjünk meg 50MHz-ért..
Számolni is tudunk,hidd el.S azt hiszem szűk 15 év,s pár ezer gép alatt,ragadt rám vmi,s nem lerázni,észt osztani nézek be ide..
Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest