- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
válasz
darál0w #25493 üzenetére
Jó tudni ezt kövi karim lehet, hogy ATI lesz.
Szerencsére (kopp kopp kopp) azt hiszem sikerült találnom egy 3.4GHz stabil beállítást.1.4500v CPU, 1.3250v NB [link]
Igaz még tesztek alatt áll, de linX már lefutott jó pont.BRIKLY: Áhh 1.7V
0/24-re kell nekem akármilyen szépen is mutat a 4 GHz meg ahhoz lehet még a C.M V10 is kevés lenne.
-
ETOM
addikt
válasz
darál0w #25483 üzenetére
Tudom csak ATI-nál nem tudom, hogy megy én szoftveres húzást nem szoktam alkalmazni csak tesztre előtte
Kis porci kérdés: 7750-nek mennyi feszt lehet adni? Külföldi fórumokon 1.5v alatt írják. Nem tudom ellenőrizni menyit kap mert összevissza mérnek progik, de bios alapján mintha kicsit alulfeszelne lap vagy asrockra nem jellemző?
-
BRIKLY
veterán
ha 5 Mhz-et húzom akkor is. az automatikus tuning 5Mhz-enként teszteli,690/510-nél még ment volna tovább,de én megállítottam,és belőttem 690/500-ra. hőfokra nem panaszkodhat mert eddig max 38fokos volt.
most megpróbálom végig várni az automatikus tuningot. 690/540Mhz-nél jármegpróbálom azt az msi izét
-
darál0w
Jómunkásember
catalyst control center?
-
BRIKLY
veterán
mivel lehet tuningolni a VGA-t? ATI Overdrive állandóan visszaállítsa magát, ATI Try Tool -t elindítom,és kékhalál...
-
BRIKLY
veterán
megmondom ôszintén nem a 3dmark pontokra hajtok hanem a játékok FPS-eire.nem játszom sokat,de amikor elkap a járszhatnék akkor a fentebb emlitett 2 játékot szeretném normálisan játszani. CoD4 ben multit..ott meg minden fps kincs. bár még ki sem próbáltam hogy hogy megy rajta. annó szutyok integrált vga-val is ment,szóval mennie kell..
ja,és nekem nem kell HD felbontás. 17" CRT monitorom van,szóval az 1024*768-nál nagyobb felbontás felesleges.akkor mit mondotok?érdemes tuningolnom a Vga-t?? -
BRIKLY
veterán
csak azért kérdezem mert akkor nekiesek tuningolni a vga-t.. ATI Overdrive 710Mhz GPU,és 520Mhz memória órajelen hajtotta az autómatikus tuningban. persze 5Mhz-enként tesztelte..
és végig 36fokos volt. szóval mehet neki a tuning. tápos topicban azt írták fogyaszt 25W-ot. szóval ezzel a táppal is tolhatom neki
(eredeti órajel: 650/400Mhz) -
-
BRIKLY
veterán
majd ha az okosabbak felkelnek biztos segítenek
darál0w azt mondta neked hogy lődd át 73ra.. akkor valahogy át lehet...
ja,és ha már tuning topic.. szerinted melyik gyengébb: a procim,vagy a VGA-m? (úgy értem hogy a procim ki bírja hajtani a VGA-m? , vagy nagyobbat is ki bírna?)
-
gban
veterán
válasz
quemby1 #25425 üzenetére
Hogy csinálnád?
Mert a proci az szorzólockos.
Tehát az FSB-n kell emelned.
Ha azon emelsz, akkor vagy be tudod állítani a PCI, AGP sebességét ettől függetlenre, és akkor minden ok, vagy azokat is vele húzod, amiből viszont lehet gond, nem mindig szeretik az ezekben levő eszközök a húzást (ide tartozik pl. az alaplapi IDE is, az is PCI eszköz, szerencsétlen esetben elszállhat a vinyód tartalma, találkoztam ilyennel, igaz, FAT32 esetén, meghülyült a FAT tábla, hibásan írta az IDE csatorna) -
szuro
csendes tag
értem el inditotam a test et és fut kicsit le fogja a gépet de fut és ha vég a kor mit kell irnia ?????
-
szuro
csendes tag
sziasztok!! tudom nem ide tartozik a kérdés de szeretném meg tudni hogy volt nekem 1 ojan problémám hogy van 1 amd athlon 245 cpu amire el felejtetem rá dugni a venti és majd 2 3 ora mulva vetem észre és nagyon meleg volt rajta a borda de aztot müködik ugyan ugy azt szeretném kérdezni hogy nem e fött meg a proci mert azota mint ha lasab lene vároma válaszokat sziasztok
-
quemby1
csendes tag
hali, ha 1800 mhz- órajelet felhúzok 2000mhz-ig abból nem lessz baj ugye? amd athlonxp 2500+ amugy meddig lehet húzni?
-
labbi
tag
ugyláttam hogy valami ijesmi
-
labbi
tag
valaki esetleg tudna segiteni?
-
labbi
tag
válasz
darál0w #25418 üzenetére
elolvastam
beállitottam ugy hogy fsb 267
szorzót hagytam 13.5-ön
pci freq 100-ra raktam
ram fesz 1.798v
proci1.4250v
visszaosztottam a ramot 712-re
de igy nem adott képet
visszább osztottam 512-re igy bejött a rendszer de mielőtt programot sikerült volna megnyitni kékhalál és ujraindult
ijenkor mit csináljak? -
BRIKLY
veterán
válasz
darál0w #25409 üzenetére
na. ezen is túlvan a csóri kodegány
ezek szerint a fesz volt a gond..
-
hermanyi
addikt
na megvan új hűtöm (Alpenföhn Matterhorn) holnap ki is cserélem
és du nekiesünk egy kis tuningnak
-
ETOM
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest