- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Kényelmes vezérlés és testreszabható megjelenés jellemzi a Nothing Headphone-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- A Motorola is Air mobillal készül
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KuCu_155
tag
Meg csak már kezdem unni ,hogy amit veszek még véletlen se lehet pozitív irányba terelni ..
Ugyan ez a videokártyám is semmi húzást nem tűr el , pedig egy napot barkácsoltam itthon az extra hűtésén erre kiderül értelmetlen volt az egész ... 50 fok fölé akárhogy nyúzom se bírom felvinni... erre most meg jön a proci ugyan ezzel a szisztémával .
Holnap átugrok Öregapámhoz ő úgyse használja ki a gépét megnézem az övét lehet-e húzni rendesen ha igen kicserélem a lapot, bár egy kicsit gagyibb de nem érdekel ...
Neki egy: gigabyte ga-945gcm-s2c ebbe inteles chip van hátha majd enged valamennyit ....
Ha igen elég rossz napjai lesznek a kis gigabyte GA-G31M-S2L-lapomnak :@:@ -
KuCu_155
tag
Energiatakarékosság nem játszhat közre ? Mert ugye amikor nem csinálok olyan dolgokat akkor lapból vissza veszi a szorzót... megpróbálok csak 1-2fsb húzni hátha elmozdul , beállításokkal pedig semmi baj sincsen és mégse akarja az igazságot ... valaki egyáltalán találkozott valaki ilyen hibával ?
-
KuCu_155
tag
Bios kizárva 1 hete raktam fel az újat , viszont az op rendszer az eléggé gyanús 2 éve már nem húzta újra
de még most is stabil a rendszer azért nem is terveztem
Eszek egy kicsit és megpróbálkozok Turbo módban ha esetleg az nem válik be akkor ,hogyan tovább ? :S Lapcsere ? -
KuCu_155
tag
Oké akkor megpróbálom a Turbóval ugyan ezekkel a beállításokkal ...
Most viszont azt vettem észre ,hogy újra indítottam a gépet és szépen kijelentkezik utána meg nagy feketeség és megy a gép , de nem csinál semmit ... nyomok rá egy resetet vár vár és egyszer csak újra indúl ez mi lehet ? :S -
gban
veterán
Előbb kérdeztem mint kellett volna, elnézést.
Megtaláltam a biosban ezeket a beállításokat, le lehet fixálni mindhármat (AGP, PCI, PCI-E) szerencsére.
Akkor jöhet a próba, Celeron 450 266-on nem indult el rendesen, most 233-on megy, Orthos fut, megnézzük hogy viseli.
CPU 35 fokos, CPU dióda 63. Melyiket kell figyelni? Meddig ok nagyjából?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest