- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ETOM
addikt
válasz
WildDaemon #28292 üzenetére
nem úgy írtad mint a mostani hszd-ben (AMD Phenom II X2 560), így nem volt alap..
-
ETOM
addikt
válasz
WildDaemon #28290 üzenetére
miből kellett volna tudnia h túl vagy rajt.
-
ETOM
addikt
válasz
danilow #28084 üzenetére
"Az miért van hogy ha progivalemlek az órajelen(AsRock OC TUner) akkor érződik a játékoknak a tunig v agyik kevésbé szaggatnak!De ha BIOSban tuningolok akkor oylan mindtha nem cisnaotam vna semmit!?"
Túlhúzod és visszalövi a BIOS a gyárira gondolom ezért nem érzed más nem jut eszembe.
-
ETOM
addikt
válasz
BRIKLY #27797 üzenetére
Ezért nem érte nagyon meg sztem elcserélni 7750-t.. mire ezt eladod... a tag akitől vetted nála jók voltak hőfokok? Gányolt a hűtő? Szerezz rá vmit hátha nem érintkezik vagy nem feszesen
Lehet, hogy az egyik magba félremér a szenzor és 80 a reális érték mind2nél, de ez csak találgatás.
Jobban melegszik ez mint 7750 1.4 felett igaz gondolom gyári hűtés.
-
ETOM
addikt
válasz
BRIKLY #27792 üzenetére
Körözd nyugodtan! DE tesztet is nyomj mert csak szememnek hiszek
45nm nem sokra mek teljesítménybe csak fogyasztásba meg tuningba.. mikroszkóppal nem lesegetem, hogy hány nm
Alapfeszen megy 7750 3-3.1GHz úgyanazt tudja kb észre se lehet venni h másik.
Most néztem pár tesztet legtöbb helyen többet kapok mint X255, de majd lökök vmi chinbenchet stb. tuningba viszont elhúz! 4GHz-en mennyi feszt kérnek?
Jó lenne ha megszereznéd aztán lenne egy 7750 vs X2 255Tuti X2 nyerne, de már csak funból is
-
ETOM
addikt
válasz
BRIKLY #27790 üzenetére
Hagytad volna meg 7750-t az legalább lefele mért
Jah egyébként most nézem h 255 én azthittem h X2 555 azé mondom jól lementek árak.
Úgy kb 7750 szintjén leszel 65W egyedül ami jobb, de ahogy ismerlek huzni fogod talán ott is jobban megy valamivel.. de lehet nem fogod annyira megérezni.. hozzáteszem én is lecserélném az X2 BE-2400-t erre jobb választás
-
ETOM
addikt
válasz
BRIKLY #27326 üzenetére
De nem is annyira nagy szám a hűtőm jobb lenne más, de 7750-nek elég ez is. Bár nem szidom mert nem rosszak a hőmérsékletek.
Hát nem tom nekem most jött egy kis lové amiből RAM-ot akartam, de az elhalasztva kicsit.. így lett a VGA.
Integráltnak régen sose értettem mi értelme, de most örülök h van mert akk szivás lenne. Söt még játszani is lehet vele csak nem highen. -
ETOM
addikt
válasz
BRIKLY #26676 üzenetére
Nvidiába tudnék mondjuk nem 10 alatt.. használtat én nem vennék még1x semmi gari stb.., de mondjuk 10e alatt nem kapsz teljesítmény növekedést.
5570 GDDR5 ez alatt én nem vennék már, de ezt meg használtan kétlem h lehet szerezni.
kicsit offos ez a téma, de rem belefér.. -
ETOM
addikt
válasz
BRIKLY #26249 üzenetére
Hát ebbe nem vagyok biztos, de mivel AM2+-os proci lehet, de kérdezz be inkább ramos topicba vagy ahova illik mert nem mondom 100%-ra h támogatja a DDR3-t...
"Types of Memory Supported: Support for unregistered DIMMs up to PC2-8500 (DDR2-1066MHz)"
Ezt találtam sajna akkor úgy néz ki nem, de 1066 is jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- PlayStation 4
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest