- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
KuCu_155
tag
Sziasztok!
Van egy toshiba c660d lapos aminek a processzorát szeretném egy kicsit feltornázni ( amd e-240 )
-Biosba nincsen rá lehetőség ,hogy emeljem valami megoldás rá ?
-
KuCu_155
tag
Egy kis segítség kellene:
Fesz emelés nélkül E4400 procim : 10x280 megy de ilyenkor ,hogy a szorzó jól jöjjön ki 800 alá kell mennem ... egy 10x300 szeretném felhúzni minek kell több feszt és mennyit adni ?
Előre is köszönöm !
-
KuCu_155
tag
-
KuCu_155
tag
VÉGRE cmos reset megoldott mindent !!! mostmár szépen emeli az fsb-t XD
Majdnem a kuka szélén járt a lap XD -
KuCu_155
tag
válasz
aleister #25266 üzenetére
Azt nem néztem meg ,hogy érvényesítésre kerülnek-e de majd ránézek cmos reset még nem volt ( elemet ki kell venni és vissza ? )
Bios frissítés már volt a régivel se reagált és a legújabbal se nagyon akar .
Egyszerűen olyan mintha folyamatosan vissza állítaná , de a bios meg az Én beállításaimat mutatja ez már kész vicc -
KuCu_155
tag
Meg csak már kezdem unni ,hogy amit veszek még véletlen se lehet pozitív irányba terelni ..
Ugyan ez a videokártyám is semmi húzást nem tűr el , pedig egy napot barkácsoltam itthon az extra hűtésén erre kiderül értelmetlen volt az egész ... 50 fok fölé akárhogy nyúzom se bírom felvinni... erre most meg jön a proci ugyan ezzel a szisztémával .
Holnap átugrok Öregapámhoz ő úgyse használja ki a gépét megnézem az övét lehet-e húzni rendesen ha igen kicserélem a lapot, bár egy kicsit gagyibb de nem érdekel ...
Neki egy: gigabyte ga-945gcm-s2c ebbe inteles chip van hátha majd enged valamennyit ....
Ha igen elég rossz napjai lesznek a kis gigabyte GA-G31M-S2L-lapomnak :@:@ -
KuCu_155
tag
Végső elkeseredésre valaki tud mondani valamit
-
KuCu_155
tag
Egyszerűen ez vicc most autora raktam a memória kezelést és így egyből érezhetőbb a gyorsulás a gépen de az értékek még mindig az alap órajelet mutatják......
Bios megjegyzi a beállításokat átállítottam a boot résznél újraindítottam és maradt ugyan az a sorrend.
Olyan mintha valami vissza állítaná az alap órajeleket mikor betölt a windows ....
Mikor elindítom a gépet az elején akkor is a 10x200 mutatja mikor biosba 10 másodperce állítottam át 10x220-ra .
Kezd kész talány lenni ez az egész dolog ... -
KuCu_155
tag
válasz
aleister #25238 üzenetére
Megjegyzi a beállításokat a bios csak egyáltalán nem állítja be arra az értékre amire kellene ... most megpróbáltam végső elkeseredésemben az easytune 5 pro-t ott viszont azt csinálja,hogy beállítom az értéket újraindítom megnézem és visszaállítja az eredeti értékre ..
-
KuCu_155
tag
Energiatakarékosság nem játszhat közre ? Mert ugye amikor nem csinálok olyan dolgokat akkor lapból vissza veszi a szorzót... megpróbálok csak 1-2fsb húzni hátha elmozdul , beállításokkal pedig semmi baj sincsen és mégse akarja az igazságot ... valaki egyáltalán találkozott valaki ilyen hibával ?
-
KuCu_155
tag
Bios kizárva 1 hete raktam fel az újat , viszont az op rendszer az eléggé gyanús 2 éve már nem húzta újra
de még most is stabil a rendszer azért nem is terveztem
Eszek egy kicsit és megpróbálkozok Turbo módban ha esetleg az nem válik be akkor ,hogyan tovább ? :S Lapcsere ? -
KuCu_155
tag
Oké akkor megpróbálom a Turbóval ugyan ezekkel a beállításokkal ...
Most viszont azt vettem észre ,hogy újra indítottam a gépet és szépen kijelentkezik utána meg nagy feketeség és megy a gép , de nem csinál semmit ... nyomok rá egy resetet vár vár és egyszer csak újra indúl ez mi lehet ? :S -
KuCu_155
tag
válasz
darál0w #25191 üzenetére
Hát ez a helyzet :S
[cpuz.bios]
2200 kellene mennie bios beállításokkal erre 2000 szarakodik ...Az elemet hogy tudom megnézni ,hogy le van-e merülve ?
-
KuCu_155
tag
Egy nagy gondom akadt processzor húzás terén :S
Gigabyte GA-G31M-S2L
Core 2 Duo E4400
2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
Szinte semmi húzásra nem reagál a gép , ma frissítettem a biost de még mindig fent áll a probléma :S
Itt egy kép a beállításokról : http://kepfeltoltes.hu/view/110126/P1520_26-01-11_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ha 10mhz húzok akkor se írja át , ha lentebb veszek az órajelből azt se érzékeli ...
Szerintetek mi lehet a probléma ? vagy egyszerűen csak Én vagyok balfasz ?
Előre is köszönöm a válaszokat!Üdv : Szabi
-
KuCu_155
tag
Config:
Gigabyte GA-G31M-S2L
Core 2 Duo E4400
2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)Olyan problémám lenne ,hogy biosban szépen beállítok mindent alapon 10x200MHz felrántottam 10x240MHz-re gond nélkül indult a gép semmi probléma gyorsan everest cpu-z orthos .
Nézem a cpu-z és maradt a gyári érték a 10x200Mhz gyorsan ujraindítás bios , ott meg maradt a 10x240MHz mi lehet a gond ? ?Előre is köszönöm a válaszokat !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged