- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
válasz
darál0w #17077 üzenetére
Tisztelet!
Az egyedüli próbák után előrébb sajna nem nagyon jutottam a konfigommal kapcsolatban...
Találtam xfx laphoz topikot, de sajna nem nagyon találtam választ ott a kérdéseimre. Kerestem máshol BIOS beállításokat, de nem igazán találtam...
Szóval nem tudom húzni még mindig a procit, a ram sincs belőve, az alaplapról ne is beszéljünk.. a vga meg egy későbbi történet... remélem nem hagytam ki semmit!Egy-két kérdés: találtam BIOS-hoz egy-két képet beállításokról, így kérdeznék, mi micsoda és miért van úgy állítva, ahogy:
- az FSB&MEMORY CONFIG-on belül mi az EPP 2.0 MEMORY?
- a CPU CONFIGURATION-nál a Limit CPUID MaxVal-t általában DISABLED-re állítják - gyárilag nem, miért?
- ugyanitt az Intel Speed Step szintén DISABLED-re van állítva, miért?
- valamint egy pár helyen a System Clocks beállításoknál átállították DISABLED-re a Spread Spectrum Setting-en belül a HT Spread Spectrum-ot és a PCIe Spread Spectrum (MCP)-ot is. Ezeknek mi a jelentősége?Remélem nem beszéltem kínaiul és volt értelme ezeket bepötyögni...
Lehet, hogy nincs jelentősége, de tulajdonképpen a helyzet ugyanaz, mint eddig. Egy kis húzás a procinak, először ezután beindul, aztán a következő indításnál már csak stand by...
Tudom, hogy meg lehet oldani a dolgot, csak már jönnék rá, hogyan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5700X3D dobozában eladó (értékelésre vár)
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest