Aktív témák
-
haxy
tag
nekemis kéne egy cim ahonnan filmeket tölthetek le mert eddig egyet találtam ahol tényleg le is jötek a filmek de sajna megszünt, a fizetös oldalak meg nem adják a filmeket és oda a pénz.
haxy@freemail.hu -
hungeek
senior tag
coool....... szóltam az ftp adminnak ahol accom van és ma feltette a fixeltet :))
már csöpög is le! :)) -
Agyzuzo
addikt
DC. Csak beírtam keresőbe azt láttam hogy van fixed. Ennyi. :)
-
Hold
őstag
Nem-e ? az okoz igazán nagy gondot :t
-
Hold
őstag
de nem is értek hozzá.. elmondod hogyan ?
-
Agyzuzo
addikt
NanDub. Full eccerű az egész. Egyre figyelj: csak Keyframe-nél tudsz vágni!!!
-
Hold
őstag
nekem olyan kéne ami a 2+700 mb-s filmemet összefűzi utánna valamivel 3 felé tudnám darabolni..
-
Agyzuzo
addikt
Egy láma barom rippelte, ne szenvedj vele, mert nem éri meg, inkább várd meg a következő release-t.
-
Sotho
őstag
Na ige de szinkronizálni is kell az meg egy sima wav szerkesztővel elég bravúros lenne, javallom az adobe premieret ha tudsz valahonnan szerválni ott asszem csk a wavot hallod de azt oda vissza timeline export > audio ,settings > fileformat:wav stb utána ezt a filét megnyitod beteszed az audiosávba szerkesztgeted majd elmented. na csa én mentem:)
-
klumbik
tag
Virtualdubbal ki tudod menteni a hangsávot, de tartok tőle, hogy aztán újra kell tömöríteni a filmet, a már újraszerkesztett hangsávval.
-
hungeek
senior tag
mégpedig abban hogy milyen progival lehet a filmben a hang sávot leszedni és szerkeszteni?
mivel megvan A szállító c. film, és a rippelésnél úgy látom a hang elcsúszott vagy 20 mp-vel...... így élvezhetetlen a film.
HELPPPPPPPPPPPP !!!! :(
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Éjszakai műszak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest