- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
qnadam #34932 üzenetére
Mótvá, 3x moderna üt mindent, és bármire moderna üt bármilyen egyéb boostert, ennyi. Mivel elérhető oltóanyag, így a deltás időkben én semmi mást nem ajánlok, miért érje be az ember kevesebbel
?
Keleti oltóanyagokkal nem volt ez tesztelve, de ott is erősen valószínű nyer a lónak való adag - és mivel fogalmunk sincs mikor méltóztatik az eü újabb adagot kiszórni, muszáj ezzel gazdálkodni.
-
-
-
válasz
qnadam #34559 üzenetére
Én a brithez hasonló lefutást tippelek Magyarországnak a közeljövőre. Not great, not terrible. Nem tudom, volt-e ilyen felmérés mostanában, de esélyes, hogy a lakosság kb 80%-a rendelkezik ilyen-olyan szintű és eredetű védettséggel. Az elrémisztő példaként felhozott románoknál ez esélyesen 50% alatti, ott az alfa-hullám enyhébben futott le/kevesebb embert immunizált.
-
válasz
qnadam #34552 üzenetére
A topiksztár synlab tesztjét csinálnám, ha sikerül Mo.-ra mennem decemberben, én is náluk csináltatok egy szimpla antitest-mérést, iránytűnek az is jó (pl arra is ráébreszt, hogyha gáz van az immunrendszerben).
A boostert a járványhelyzettől is függővé tenném, mert ha épp lefelé megy már, akkor ráhagynék még vagy 2 hónapot. A lefogyott antitest-szint nem azt jelenti, hogy totál védtelen vagy, UK-ben milliók fertőződtek így az elmúlt hónapokban (napi 40 körüli regisztrált eset, kb havi 1M május óta) miközben az időszakban coviddal kórházakba kerültek száma ÖSSZESEN kevesebb, min 100ezer.#34555: az itt meghalt román antivaxxerek remélhetőleg a román statiszikába kerülnek majd, nem a magyarba...
-
válasz
qnadam #34552 üzenetére
ha nagyon kitett és/vagy immunokompromittált vagy, hozhatod előre a 3. oltást. ha van antitested még bőven, akkor én megkockáztatnám a kivárást. az antigén teszt szerintem nem sokat ér, pont arra jó, ahogy írtad: ha pozitív, akkor koronás vagy, amúgy nem tudsz meg belőle semmit. pozitív meg leginkább akkor tud lenni, amikor már tünetes vagy, tünetesen viszont eleve nem mész idős embereket látogatni, gondolom.
-
syberia
veterán
válasz
qnadam #34509 üzenetére
A helyi sajtó is erről cikkezett. Miért állítanának valótlanságot?
"Az Egészségügyi és Jóléti Minisztérium legfrissebb, az új korona elleni védőoltásról szóló jelentése szerint október 7 -én az új koronaoltásból származó halálesetek száma elérte a 850 -et, ami hivatalosan meghaladta a járványban elhunytak számát"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Hálózati / IP kamera
- Kuponkunyeráló
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón újszerű állapotban, garanciával
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged